Aankoop categorie: Goud

Hebt u een gouden munt van de Wiener Philharmoniker? Wilt u graag meet weten over de waarde of het goudgehalte?

Misschien kwam u op een gegeven moment een decoratieve gouden Wiener Philharmoniker tegen die indruk op u maakte met zijn ontwerp. Wilt u iets te weten komen over de huidige marktwaarde of welk goudgehalte deze munt heeft eigenlijk? Op dit moment, begin 2021, zal het zeker de moeite waard zijn om deze Wiener Philharmoniker te verkopen. Als u de Wiener Philharmoniker wilt taxeren of verkopen, dan bent u bij het juiste adres bij Kost-Baar, want het kopen van gouden Wiener Philharmoniker munten is een kwestie van vertrouwen! Kost-Baar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het taxeren van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn op zonder omwegen of tussenstations bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van de gouden munt van de Wiener Philharmoniker bij een aan- of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. We hebben door ons contact met de raffinaderij altijd de mogelijkheid de huidige gouden prijsstijgingen rechtstreeks aan u door te geven. Maar soms hebben de gouden munten van de Wiener Philharmoniker niet alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van de conditie van de munt of uit welk jaar het komt, is het interessant voor investeerders en kan het worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. Wij zullen u hierover informeren bij de presentatie van uw Wiener Philharmoniker gouden munt!

De Wiener Philharmoniker gouden munt

De Wiener Philharmoniker gouden munt werd voor het eerst gepubliceerd in 1989. Het is de meest succesvol verkochte Europese gouden munt. Tot 2001 was de nominale waarde Schilling, vanaf 2002 Euro. Het is gemaakt van 999,9 goud = fijn goud. De nominale zijde toont het beroemde orgel, dat in de “gouden” zaal van het gebouw van de Weense Musikverein staat. Daaronder staat het gehalte aan fijn goud , het jaar van uitgifte en de nominale waarde. Op de motiefzijde worden 8 instrumenten van het orkest getoond. De Wiener Philharmoniker gouden munten zijn op de markt verkrijgbaar in de volgende versies:

  • 2000 ÖS / 100 € = 1 ounce
  • 1000 ÖS / 50 € = ½ ounce
  • 500 ÖS / 25 € = ¼ ounce
  • 200 ÖS / 10 € = 1/10 ounce
  • 4 € = 1 / 25 Ounce (speciale editie)

Hoe verkoop je gouden munten van de Wiener Philharmoniker aan Kost-Baar.nl?

De verkoop van de gouden munten van de Wiener Philharmoniker aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. Dit geeft u de mogelijkheid om het proces van taxatie van heel dichtbij waar te nemen. Zo kunt umeer te weten over de munt en kunt u zich zelf overtuigen van het gewicht en de authenticiteit van uw Wiener Philharmoniker gouden munt. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen geen aankopen per post. Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

Meer informatie vindt u onder het menu-item: Contact

Gouden muntstuk van de Wiener Philharmoniker

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

11 + 8 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS