Expertise- en aankoopafspraken in Barendrecht

De gemeente Barendrecht in Nederland behoort tot de provincie Zuid-Holland en heeft ongeveer 48.600 inwoners. Barendrecht is gelegen aan de Oude Maas en ligt op slechts 15 km van Rotterdam. In Barendrecht ligt het Buitenboordpark, een klein maar erg mooi, idyllisch park met water en veel groen. Af en toe worden hier festivals gehouden.

In Barendrecht opende de schoonvader van Marius Tsakonis in 1985 zijn juwelierszaak, die tot op de dag van vandaag door de familie wordt gerund.
Kost-Baar.nl biedt u in Barendrecht de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, goudstaven, munten, koraal, barnsteen, diamanten, schilderijen, kunst, iconen en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of regel bij ons een huisbezoek in Barendrecht en omgeving! Geen enkele weg is ons te ver. We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Barendrecht

Provincie: Zuid Holland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Barendrecht

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur