Platina verkopen

Kost-Baar

Bent u in het bezit van platina en wilt u uw platina verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar.nl door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam(www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. Uw platina verkopen doet u u voor de beste prijs op één van onze 16 locaties in Nederland. Meer informatie over welke platina artikelen wij inkopen leest u verder op deze pagina.

Platina artikelen verkopen

Wij kopen verschillende platina items in. Bent u benieuwd welke platina artikelen u aan ons kunt verkopen? Hieronder vindt u een opsomming van platina artikelen die wij inkopen.

  • Munten
  • Sieraden (vooral trouwringen)
  • Penpunten
  • Katalysatoren
  • Laboratoriumapparatuur
  • Tandheelkundige implantaten

Platina munten verkopen

De meeste platina munten worden geleverd in troy ounce munten, met precies 1 troy ounce aan pure zilver. De platina maple leave was de eerste platina munt die werd aangeboden. Tegenwoordig worden nog steeds nieuwe platina munten uitgegeven zoals de Australische koala en de Wiener philharmoniker. Heeft u platina munten in uw bezit die u wilt verkopen? Twijfel niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Hoeveel is platina waard?platina verkopen

De prijs van platina is onder meer afhankelijk van het platinagehalte of karaat. Ook de vraag naar platina en het huidige aanbod schommelen en zijn daarmee van grote invloed op de waarde. Als gevolg hiervan variëren de huidige platinaprijzen, maar aangezien de vraag over het algemeen het aanbod overtreft, zijn de platinaprijzen over het algemeen hoger. Aangezien het metaal niet zo wordt verhandeld als goud en zilver, zijn de huidige platinaprijzen minder van toepassing. Voor een precieze taxatie kunt u het beste even bij ons langskomen om de waarde in uw bijzijn te bepalen.

Hoe werkt het verkoopproces bij Kost-Baar?

Platina verkopen aan ons is altijd persoonlijk en op vertoon van identiteitsbewijs. Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een lange traditie van persoonlijk contact en het opbouwen van wederzijds vertrouwen met onze klanten. Daarom doen wij geen aankopen per post etc. Als u aan ons verkoopt, betalen wij u direct uit via een contante betaling of bankoverschrijving.

Platina verkopen bij Kost-Baar

Bij Kost-Baar.nl bent u van harte welkom voor een eerlijke taxatie van ieder type platina. Meer weten? Kom vrijblijvend langs op een van onze locaties en laat uw objecten taxeren in een vertrouwde omgeving. U kunt hierna beslissen of u uw platina aan ons wilt verkopen.