Platina verkopen

Bent u in het bezit van platina en wilt u uw platina verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar.nl door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam(www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. Uw platina verkopen doet u u voor de beste prijs op één van onze 16 locaties in Nederland. Meer informatie over welke platina artikelen wij inkopen leest u verder op deze pagina.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Uw Platina laten taxeren?

1 + 15 =

Platina artikelen verkopen

Wij kopen verschillende platina items in. Bent u benieuwd welke platina artikelen u aan ons kunt verkopen? Hieronder vindt u een opsomming van platina artikelen die wij inkopen.

  • Munten
  • Sieraden (vooral trouwringen)
  • Penpunten
  • Katalysatoren
  • Laboratoriumapparatuur
  • Tandheelkundige implantaten

Platina munten verkopen

De meeste platina munten worden geleverd in troy ounce munten, met precies 1 troy ounce aan pure zilver. De platina maple leave was de eerste platina munt die werd aangeboden. Tegenwoordig worden nog steeds nieuwe platina munten uitgegeven zoals de Australische koala en de Wiener philharmoniker. Heeft u platina munten in uw bezit die u wilt verkopen? Twijfel niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoeveel is platina waard?

De prijs van platina is onder meer afhankelijk van het platinagehalte of karaat. Ook de vraag naar platina en het huidige aanbod schommelen en zijn daarmee van grote invloed op de waarde. Als gevolg hiervan variëren de huidige platinaprijzen, maar aangezien de vraag over het algemeen het aanbod overtreft, zijn de platinaprijzen over het algemeen hoger. Aangezien het metaal niet zo wordt verhandeld als goud en zilver, zijn de huidige platinaprijzen minder van toepassing. Voor een precieze taxatie kunt u het beste even bij ons langskomen om de waarde in uw bijzijn te bepalen.

Hoe werkt het verkoopproces bij Kost-Baar?

Platina verkopen aan ons is altijd persoonlijk en op vertoon van identiteitsbewijs. Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een lange traditie van persoonlijk contact en het opbouwen van wederzijds vertrouwen met onze klanten. Daarom doen wij geen aankopen per post etc. Als u aan ons verkoopt, betalen wij u direct uit via een contante betaling of bankoverschrijving.

Platina verkopen bij Kost-Baar

Bij Kost-Baar.nl bent u van harte welkom voor een eerlijke taxatie van ieder type platina. Meer weten? Kom vrijblijvend langs op een van onze locaties en laat uw objecten taxeren in een vertrouwde omgeving. U kunt hierna beslissen of u uw platina aan ons wilt verkopen.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS