Platina verkopen

Kost-Baar

Opzoek naar een betrouwbare partij om uw platina aan te verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kost-Baar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is.

Welke platina onderdelen kun je verkopen

Onder andere de volgende artikelen zijn van platina gemaakt:

  • munten
  • sieraden (vooral trouwringen)
  • penpunten
  • katalysatoren
  • laboratoriumapparatuur
  • tandheelkundige implantaten

Platina munten verkopen

De meeste platina munten worden geleverd in troy ounce munten, met precies 1 troy ounce aan pure zilver. De platina maple leave was de eerste platina munt die werd aangeboden. Tegenwoordig worden nog steeds nieuwe platina munten uitgegeven zoals de Australische koala en de Wiener philharmoniker. Heeft u zilveren platina munten in uw bezit die u wilt verkopen? Twijfel niet en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Hoeveel is platina waard?

De prijs van platina is afhankelijk van het platinagehalte of karaat en het aantal kopers en verkopers van platina. Als gevolg hiervan variëren de huidige platinaprijzen, maar aangezien de vraag over het algemeen het aanbod overtreft, zijn de platinaprijzen over het algemeen hoger. Aangezien het metaal niet zo wordt verhandeld als goud, zilver en platina, zijn de huidige platinaprijzen minder van toepassing. Voor een precieze taxatie kunt u het beste even bij ons langskomen voor persoonlijk gesprek.

Hoe werkt het verkoopproces bij Kost-Baar

Platina verkopen aan ons is altijd persoonlijk en legaal (vertoon van identiteitsbewijs of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een lange traditie van persoonlijk contact en het opbouwen van wederzijds vertrouwen met onze klanten. Daarom doen wij geen aankopen per post etc. Als u aan ons verkoopt, ontvangt u direct het contante aankoopbedrag! Een andere optie is om via overschrijving te betalen

Platina verkopen bij Kost-Baar

Bij Kost-Baar bent u van harte welkom voor een eerlijke taxatie van ieder type platina. Meer weten? Kom vrijblijvend langs op een locatie van Kost-Baar en laat uw objecten taxeren in een vertrouwde omgeving.