Expertise- en aankoopafspraken in Maastricht

Maastricht is de zuidelijkste stad van Nederland, gelegen aan de rivier de Maas. Maastricht staat bekend om zijn rijke historie en cultuur, en is een populaire, en is hierdoor een echte toeristische trekpleister. De stad heeft een aantal indrukwekkende monumenten, zoals het Romaanse klooster St. Servaas, Basiliek van Onze Lieve Vrouwen en de middeleeuwse Sint Janskerk. Maastricht is ook bekend om zijn levendige sfeer en gezellige terrassen, en biedt een breed scala aan winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden. Bovendien is het bekend om zijn jarenlange traditie in handel en ambacht, en heeft het een rijke architectuur en stijlvolle winkelstraatjes.

In Maastricht biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten, koralen, barnsteen en nog veel meer. Bezoek ons op afspraak op onze locatie. Geen enkele locatie is ons te ver! We hopen u zo spoedig mogelijke te zien.

Kost-Baar.nl in Maastricht

Provincie: Limburg

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Maastricht

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur