Expertise- en aankoopafspraken in Nijmegen

Nijmegen is een oude stad in Nederland, die waarschijnlijk al in de prehistorie bewoond was. De oudste bekende vermelding van de stad dateert uit de Romeinse tijd, waar het bekend stond als “Ulpia Noviomagus Batavorum”. Tijdens de Middeleeuwen groeide Nijmegen uit tot een belangrijke handelsstad en was het een van de grootste steden van Nederland. In de Tweede Wereldoorlog werd Nijmegen zwaar beschadigd tijdens gevechten tussen Duitse en geallieerde troepen, maar is sindsdien hersteld en is nu een levendige universiteitsstad.

In Nijmegen biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten, koralen, barnsteen en nog veel meer. Bezoek ons op afspraak in onze vestiging. Geen enkele locatie is ons te ver! We hopen u zo spoedig mogelijke te zien.

Kost-Baar.nl in Nijmegen

Provincie: Gelderland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Nijmegen

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Submit