Expertise- en aankoopafspraken in Zwolle

De stad Zwolle in Nederland heeft ongeveer 130.000 inwoners en ligt in de provincie Overijssel. Dankzij de ligging aan het IJsselmeer is Zwolle in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijke Hanzestad. De succesvolle handel trok ook de rijkdom van de kooplieden aan. Tegenwoordig kun je nog steeds de imposante huizen in gotische stijl van de kooplieden bewonderen. Een bezienswaardigheid van Zwolle is de toren van de Liebfrauenkirche. Het is 75 meter hoog en wordt vanwege zijn constructie ook wel de “Perperbus” genoemd.

Kost-Baar.nl biedt u in Zwolle de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, goudstaven, munten, diamanten, edelstenen, schilderijen, kunst, iconen en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of maak bij ons een huisbezoek in Zwolle en omgeving. Geen enkele weg is ons te ver! We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Zwolle

Provincie: Overijssel

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Zwolle

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur