Horloge verkopen

Kost-Baar

Uw horloge verkopen doet u veilig en vertrouwd bij Kost-Baar.nl. Het online aankoopkantoor voor kostbaarheden. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van klassieke horloges. Al bijna een eeuw zijn we actief in de wereld van goud, zilver, sieraden en antieke voorwerpen. Die ervaring en kennis resulteert erin dat we u volledig kunnen adviseren over de verkoop van uurwerken. Meer weten over de waarde van uw horloge? We helpen u graag. 

Klassieke horloges verkopen

Wilt u een klassiek horloge verkopen tegen de juiste prijs? Kost-Baar.nl taxeert uw horloge eerlijk en transparant, zodat u de exacte waarde ontvangt. Ongeacht of uw horloge nog functioneert of enige mankementen vertoont. Want ook wanneer uw horloge niet meer in werkende staat is, dan beschikt deze hoogstwaarschijnlijk nog over waardevolle onderdelen die hergebruikt kunnen worden. Heeft u nog een vintage gouden of zilveren horloge in de kast liggen? Onze taxateurs kijken graag samen met u naar de huidige waarde van uw object.

Krijgt u een klassiek horloge in het bezit, bijvoorbeeld als deel van de erfenis of als relatiegeschenk? Kom langs voor een vrijblijvende taxatie. Wij zijn uw horloge aankoopspecialist voor de volgende merken: Rolex, Omega, Tag Heuer, Breitling, Cartier en tal van andere grote en kleinere namen.

Horloge verkopen

Taxatie verkoop horloge

Een eerlijke taxatie bij de verkoop van uw horloge. Dat vraagt om kennis en expertise. Kost-Baar.nl is een familiebedrijf dat onder de naam Juwelier Schreuders in 1926 haar deuren opende in Rotterdam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor voor horloges. Eigenaars van antieke horloges weten ons vanuit het hele land te vinden voor een taxatie. We kennen de markt en ondersteunen een groot aantal horloge merken. Dat zorgt ervoor dat u voor vrijwel ieder horloge bij ons langs kunt komen. U vindt ons op liefst 16 locaties in Nederland.

Verkoop horloge

Antieke zakhorloges en luxe horloges verkopen  

Van antieke zakhorloges tot relatief jonge en luxe horloges. Wij vinden het belangrijk dat u voor de taxatie van horloges terecht kunt op een betrouwbare en erkende plek. Dankzij onze ruime ervaring in de aankoop en verkoop van horloges weet u precies wat u van ons mag verwachten. Een eerlijke en transparante taxatie, met een vrijblijvend voorstel. Twijfelt u over de verkoop van een antiek of klassiek horloge? Wij adviseren u graag over de huidige en toekomstige waarde van uw object.

Bezoek Kost-Baar.nl. Wij zijn als aankoopkantoor voor horloges altijd bij u in de buurt. Een afspraak maken kan online. Ook zonder een afspraak bent u echter van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvende horloge taxatie.

HORLOGE MERKEN

A.Lange und Söhne horloge
A.Lange und Söhne
Audemars Piguet watch
Audemars Piguet
Chopard
Chopard
Tag Heuer
Rolex horloge
Rolex
Piaget horloge
Piaget
Patek Philippe horloge
Patek Philippe
Omega
Jaeger LeCoultre
IWC Schaffhausen watch
IWC Schaffhausen
Hublot
Glashütte Original
Glashütte Original
Breitling horloge
Breitling
Chronoswiss
Vacheron Constantin watch
Vacheron Constantin
Cartier
Corum
Breguet watch
Breguet
Blancpain watch
Blancpain
Universal Genève
Ulysse Nardin