Horloge verkopen

Uw horloge verkopen doet u veilig en vertrouwd bij Kost-Baar.nl. Het online aankoopkantoor voor kostbaarheden. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van klassieke horloges. Al bijna een eeuw zijn we actief in de wereld van horloges, sieraden en andere antieke voorwerpen. Die ervaring en kennis resulteert erin dat we u volledig kunnen adviseren over de verkoop van uurwerken. Wilt u meer weten over de waarde van uw horloge voor u het verkopen gaat? We helpen u graag.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Horloge per categorie

hublot verkopen
Hublot
Breitling verkopen
Cartier
Rolex verkopen

Oude horloges verkopen

Wilt u uw oude horloge verkopen tegen de juiste prijs? Kost-Baar.nl taxeert uw klassieke horloge in uw bijzijn, zodat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw item. Ongeacht of uw horloge nog functioneert of enige mankementen vertoont. Want ook wanneer uw horloge niet meer in werkende staat is, dan beschikt deze hoogstwaarschijnlijk nog over waardevolle onderdelen die hergebruikt kunnen worden. Heeft u nog een vintage gouden of zilveren horloge in de kast liggen? Onze taxateurs kijken graag samen met u naar de huidige waarde van uw object.

Krijgt u een klassiek horloge, bijvoorbeeld als deel van de erfenis of als relatiegeschenk in uw bezit en wilt u die verkopen? Kom langs voor een vrijblijvende taxatie. Na een taxatie bent u niet verplicht uw oude horloge te verkopen. Wij zijn uw horloge aankoopspecialist voor de vele merken als:

Naast bovenstaande merken kunt u ook voor tal van andere grote en kleinere merken bij ons terecht. Wanneer u twijfelt of u uw horloge bij ons kunt verkopen neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten van Kost-Baar.nl staan u altijd te woord en helpen u graag.

Horloge laten taxeren

Een horloge verkopen begint met een eerlijke taxatie van uw uurwerk. Dat vraagt om kennis en expertise. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres om uw horloge te laten taxeren. Kost-Baar.nl is een familiebedrijf dat onder de naam Juwelier Schreuders in 1926 haar deuren opende in Rotterdam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor voor horloges. Eigenaars van antieke horloges weten ons vanuit het hele land te vinden voor een horloge taxatie. We kennen de markt en ondersteunen een groot aantal horloge merken. Dat zorgt ervoor dat u voor vrijwel ieder horloge bij ons langs kunt komen. U vindt ons op liefst 16 locaties in Nederland. Op al onze locaties kunt u terecht voor zowel horloge taxatie als verkoop.

Inkoop antieke horloges

Voor de inkoop van antieke horloges staan wij voor u klaar. Van antieke zakhorloges tot relatief jonge en luxe horloges. Wij vinden het belangrijk dat u voor horloge taxatie terecht kunt op een betrouwbare en erkende plek. Dankzij onze ruime ervaring in de aankoop en verkoop van horloges weet u precies wat u van ons mag verwachten. Een eerlijke en transparante taxatie, met een vrijblijvend voorstel. Twijfelt u over de verkoop van een antiek of klassiek horloge? Wij adviseren u graag over de huidige en toekomstige waarde van uw object.

Wij zijn als taxatie en aankoopkantoor voor horloges altijd bij u in de buurt. Een afspraak maken kan online. Ook zonder een afspraak bent u echter van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvende taxatie of de verkoop van een horloge.

Horloge per categorie

horloge verkopen
A.Lange und Söhne
Audemars Piguet verkopen amsterdam
Audemars Piguet
horloge verkopen amsterdam
Chopard
Tag Heuer verkopen amsterdam
Heuer
Piaget horloge verkopen amsterdam
Piaget
Patek Philippe
omega verkopen
Omega
horloge verkopen
Jaeger LeCoultre
horloge verkopen
IWC Schaffhausen
Glashütte Original
Glashütte Original

Waar kan ik mijn horloge verkopen?

Uw luxe horloges verkopen doet u het beste bij Kost-Baar.nl. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van vele merken luxe horloges. U kunt zowel online, via WhatsApp of telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons ook bezoeken op een van onze 16 locaties in Nederland. U kunt onder meer uw horloge verkopen in Amsterdamhorloge verkopen Rotterdam, horloge verkopen Breda, horloge verkopen Den Bosch, horloge verkopen Maastricht, in Venlo, Den Haag, Haarlem, Utrecht of op een van onze overige locaties.

Welke horloges kan ik verkopen?

Bij kost-baar.nl kunt u horloges verkopen van verschillende soorten en merken. Naast standaard polshorloges kunt u ook bij ons terecht voor zakhorloges en Zwitserse horloges. Wij kopen horloges van alle grote luxe merken als Patek Philippe, Rolex, Breitling en nog vele anderen aan. Naast de grote merken kunt u ook bij ons terecht voor vele kleinere merken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met niet werkende horloges. Vaak bezit een horloge naast dat het zijn eigen waarde heeft ook nog waardevolle onderdelen. Daarom kunt u met bijna elk luxe horloge bij ons terecht voor verkoop of een vrijblijvende taxatie.

Waarom mijn horloge verkopen bij Kost-Baar?

Bij Kost-Baar.nl hebben we al jarenlang ervaring met het aankopen van horloges. Onze specialisten weten uw uurwerk goed op waarde te schatten en zorgen dat u altijd een eerlijke prijs krijgt bij de taxatie en verkoop. Ook kopen wij een groot aanbod aan horloges, waardoor er een grote kans is dat wij ook u kunnen helpen. Kom dus gerust bij ons langs voor een gratis taxatie of verkoop.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS