Horloge verkopen

Kost-Baar

Uw horloge verkopen doet u veilig en vertrouwd bij Kost-Baar.nl. Het online aankoopkantoor voor kostbaarheden. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van klassieke horloges. Al bijna een eeuw zijn we actief in de wereld van goud, zilver, sieraden en antieke voorwerpen. Die ervaring en kennis resulteert erin dat we u volledig kunnen adviseren over de verkoop van uurwerken. Wilt u meer weten over de waarde van uw horloge voor u het verkopen gaat? We helpen u graag. 

Oude horloges verkopen

Wilt u een klassiek horloge verkopen tegen de juiste prijs? Kost-Baar.nl taxeert de oude horloge in uw bijzijn, zodat u een eerlijke prijs ontvangt voor uw item. Ongeacht of uw horloge nog functioneert of enige mankementen vertoont. Want ook wanneer uw horloge niet meer in werkende staat is, dan beschikt deze hoogstwaarschijnlijk nog over waardevolle onderdelen die hergebruikt kunnen worden. Heeft u nog een vintage gouden of zilveren horloge in de kast liggen? Onze taxateurs kijken graag samen met u naar de huidige waarde van uw object.

Krijgt u een klassiek horloge in het bezit, bijvoorbeeld als deel van de erfenis of als relatiegeschenk? Kom langs voor een vrijblijvende taxatie. Na een taxatie bent u niet verplicht uw oude horloge te verkopen. Wij zijn uw horloge aankoopspecialist voor de vele merken als: 

Naast bovenstaande merken kunt u ook voor tal van andere grote en kleinere merken bij ons terecht. Wanneer u twijfelt of u uw horloge bij ons kunt verkopen neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten van Kost-Baar.nl staan u altijd te woord en helpen u graag.

horloge verkopen

Horloge laten taxeren

Een eerlijke taxatie bij de verkoop van uw horloge. Dat vraagt om kennis en expertise. Kost-Baar.nl is een familiebedrijf dat onder de naam Juwelier Schreuders in 1926 haar deuren opende in Rotterdam. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend aankoopkantoor voor horloges. Eigenaars van antieke horloges weten ons vanuit het hele land te vinden voor een taxatie. We kennen de markt en ondersteunen een groot aantal horloge merken. Dat zorgt ervoor dat u voor vrijwel ieder horloge bij ons langs kunt komen. U vindt ons op liefst 16 locaties in Nederland.

horloge verkopen

Inkoop antieke horloges

Voor de inkoop van antieke horloges staan wij voor u klaar. Van antieke zakhorloges tot relatief jonge en luxe horloges. Wij vinden het belangrijk dat u voor de taxatie van horloges terecht kunt op een betrouwbare en erkende plek. Dankzij onze ruime ervaring in de aankoop en verkoop van horloges weet u precies wat u van ons mag verwachten. Een eerlijke en transparante taxatie, met een vrijblijvend voorstel. Twijfelt u over de verkoop van een antiek of klassiek horloge? Wij adviseren u graag over de huidige en toekomstige waarde van uw object.

Wij zijn als aankoopkantoor voor horloges altijd bij u in de buurt. Een afspraak maken kan online. Ook zonder een afspraak bent u echter van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvende taxatie of de verkoop van een horloge.

HORLOGE MERKEN

horloge verkopen
A.Lange und Söhne
Audemars Piguet verkopen amsterdam
Audemars Piguet
horloge verkopen amsterdam
Chopard
Tag Heuer verkopen amsterdam
Tag Heuer
rolex verkopen
Rolex
Piaget horloge verkopen amsterdam
Piaget
horloge verkopen
Patek Philippe
omega verkopen
Omega
horloge verkopen
Jaeger LeCoultre
horloge verkopen
IWC Schaffhausen
hublot verkopen
Hublot
Glashütte Original
Glashütte Original
Breitling verkopen
Breitling
Chronoswiss
Vacheron Constantin watch
Vacheron Constantin
Cartier
Corum
Breguet watch
Breguet
Blancpain watch
Blancpain
Universal Genève
Ulysse Nardin

Waar kan ik mijn horloge verkopen?

Uw luxe horloges verkopen doet u het beste bij Kost-Baar.nl. Bij ons kunt u terecht voor de verkoop van vele merken luxe horloges. U kunt zowel online, via WhatsApp of telefonisch contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons ook bezoeken op een van onze 16 locaties in Nederland. U kunt onder meer uw horloge verkopen in Amsterdam, horloge verkopen Rotterdam, Den Haag en Zwolle.

Welke horloges kan ik verkopen?

Bij kost-baar.nl kunt u horloges verkopen van verschillende soorten en merken. Naast standaard polshorloges kunt u ook bij ons terecht voor zakhorloges en Zwitserse horloges. Wij kopen horloges van alle grote luxe merken als Patek Philippe, Rolex, Breitling en nog vele anderen aan. Naast de grote merken kunt u ook bij ons terecht voor vele kleinere merken. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht met niet werkende horloges. Vaak bezit een horloge naast dat het zijn eigen waarde heeft ook nog waardevolle onderdelen. Daarom kunt u met bijna elk luxe horloge bij ons terecht voor verkoop of een vrijblijvende taxatie.

Waarom mijn horloge verkopen bij Kost-Baar?

Bij Kost-Baar.nl hebben we al jarenlang ervaring met het aankopen van horloges. Onze specialisten weten uw uurwerk goed op waarde te schatten en zorgen dat u altijd een eerlijke prijs krijgt. Ook kopen wij een groot aanbod aan horloges, waardoor er een grote kans is dat wij ook u kunnen helpen. Kom dus gerust bij ons langs voor een gratis taxatie of verkoop.