Expertise- en aankoopafspraken in Alblasserdam

De stad Alblasserdam in Nederland behoort tot de provincie Zuid-Holland en heeft ongeveer 20.100 inwoners. Alblasserdam is ontstaan ​​in de 13e eeuw en kreeg zijn naam als gevolg van de aanleg van een dam in de rivier de Alblas. Met de fiets bent u zeer snel in Kinderdijk, in de omgeving kunt u 19 windmolens bezoeken.

In Alblasserdam biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten, koralen, barnsteen en nog veel meer.  Bezoek ons op afspraak in onze vestiging of maak een afspraak voor een eventueel huisbezoek in Alblasserdam of omgeving. Geen enkele locatie is ons te ver! We hopen u zo spoedig mogelijke te zien.

Kost-Baar.nl in Alblasserdam

Provincie: Zuid Holland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Alblasserdam

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur