Militaria verkoop

Kost-Baar

Bent u in het bezit van militaire collectorsitems of oorlogssouvenirs en op zoek naar een plek voor de verkoop van militaria? Voor militaria verkoop bent u bij Kost-Baar.nl op het juiste adres. Wij beschikken over een ruime kennis in unieke items uit het oorlogsverleden. Van insignes tot zwaarden, en van medailles tot complete uniformen. Bij Kost-Baar.nl ligt de nadruk op Duitse militaria, maar ook zijn we welbekend met militaria van onder meer Britse en Amerikaanse komaf. Heeft u een uniek item uit de oorlog op zolder liggen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Of wilt u direct uw militaria verkopen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van uw militaria. 

Inkoop en verkoop militaria

Wilt u geërfde militaria verkopen of bent u op zoek naar een taxatie? De firma Kost-Baar.nl heeft zich in de afgelopen jaren onderscheiden als een betrouwbare handelaar met een goede reputatie. Onze medewerkers werken discreet en kunnen u uitstekend van dienst zijn bij uw militaria verkoop. We nemen u onder meer mee in het proces van een militaria waardebepaling, zodat u precies weet hoe een taxatie tot stand komt. Als erkend militaria inkoper kunnen we u garanderen dat u uw militaria aan ons kunt verkopen, voor de juiste marktwaarde.

Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend langskomen voor meer informatie omtrent uw militaria.

Militaire uniformen verkopen

Heeft u nog militaire uniformen in de kast liggen, en bent u benieuwd naar de oorsprong en waarde? We vertellen u graag meer over de rang en waarde van het uniform. Een uniform is vaak goed te onderscheiden. Logisch, want geen enkele soldaat wil zijn eigen wapenbroeder ombrengen. Ook de rang is vaak af te lezen aan de uitstraling en insignes op de mouw. Naarmate een uniform ouder wordt, stijgt vaak ook de waarde. Kom langs en laat u informeren over de staat, de herkomst en de actuele waarde van het uniform.  

Militaria verkoop

Erekruisen en medailles

Een erekruis of medaille geldt als onderscheiding voor een strijder in de oorlog. Het bezit vaak een grote emotionele waarde. Wanneer de strijder niet thuiskwam na de oorlog, dan ontving de familie vaak de onderscheidingen van een gevallen soldaat. Het is een teken van eer en respect. Naast de emotionele waarde vertegenwoordigt een erekruis of medaille ook het land waarvoor men streed.

Certificaten  

Vaak vinden mensen bij het opruimen van het huis oude documenten en certificaten die voort zijn gekomen uit de oorlog. De ervaring leert ons dat niet iedereen dit een prettige vondst vindt. Uit een reflex worden certificaten zoals een onderscheiding of erkenningsbewijs zelfs weggegooid om de nare bijsmaak te vergeten. Wij raden aan om dit niet te doen. Bij Kost-Baar.nl kunt u op discrete wijze certificaten laten beoordelen en taxeren. Ook kunnen wij de oorlogscertificaten kopen. U ontvangt altijd een eerlijke prijs bij uw militaria verkoop.

Militaria - categorieën
id kaarten
ID kaarten
steekwapens
Steekwapens
Insigne verkopen
Insignes
Foto's militaria
Foto's
Hoofddeksels verkopen
Hoofddeksels
Militaria
Certificaten verkopen
Certificaten
Medailles
uniformen verkopen
Uniformen

Militaria verkopen bij Kost-Baar

Wilt u antieke en waardevolle militaria verkopen tegen de actuele marktwaarde? Onze medewerkers helpen u graag op een vertrouwde en discrete manier. Desgewenst kunt u online alvast een afspraak inplannen, zodat we u bij een bezoek op een prettige manier verder kunnen helpen. We hebben ruime ervaring in militaria uit landen als Duitsland, het Verenigd Koningkrijg en de Verenigde Staten. 

Contact

Meer weten over militaria verkoop? Neem dan contact met ons op.