Militaria verkopen

Bent u in het bezit van militaire collectorsitems of oorlogssouvenirs en op zoek naar een plek voor de verkoop van militaria? Voor militaria verkoop bent u bij Kost-Baar.nl op het juiste adres. Wij beschikken over een ruime kennis in unieke items uit het oorlogsverleden. Van insignes tot zwaarden, en van medailles tot complete uniformen. Bij Kost-Baar.nl ligt de nadruk op Duitse militaria uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog. Heeft u een uniek item uit de oorlog op zolder liggen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Of wilt u direct uw militaria verkopen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van uw militaria.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Militaria per categorie

id kaarten
ID kaarten
steekwapens
Steekwapens
Insigne verkopen
Insignes
Foto's militaria
Foto’s

Inkoop en verkoop militaria

Wilt u geërfde militaria verkopen of bent u op zoek naar een taxatie? De firma Kost-Baar.nl heeft zich in de afgelopen jaren onderscheiden als een betrouwbare handelaar met een goede reputatie. Onze medewerkers werken discreet en kunnen u uitstekend van dienst zijn bij uw militaria verkoop. We nemen u onder meer mee in het proces van een militaria waardebepaling, zodat u precies weet hoe een taxatie tot stand komt. Als erkend militaria inkoper kunnen we u garanderen dat u uw militaria aan ons kunt verkopen, voor de juiste marktwaarde.

Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend langskomen voor meer informatie omtrent uw militaria.

Militaire uniformen verkopen

Heeft u nog militaire uniformen in de kast liggen, en bent u benieuwd naar de oorsprong en waarde? We vertellen u graag meer over de rang en waarde van het uniform. Een uniform is vaak goed te onderscheiden. Logisch, want geen enkele soldaat wil zijn eigen wapenbroeder ombrengen. Ook de rang is vaak af te lezen aan de uitstraling en insignes op de mouw. Naarmate een uniform ouder wordt, stijgt vaak ook de waarde. Kom langs en laat u informeren over de staat, de herkomst en de actuele waarde van het uniform.

Erekruisen en medailles

Een erekruis of medaille geldt als onderscheiding voor een strijder in de oorlog. Het bezit vaak een grote emotionele waarde. Wanneer de strijder niet thuiskwam na de oorlog, dan ontving de familie vaak de onderscheidingen van een gevallen soldaat. Het is een teken van eer en respect. Naast de emotionele waarde vertegenwoordigt een erekruis of medaille ook het land waarvoor men streed.

Certificaten

Vaak vinden mensen bij het opruimen van het huis oude documenten en certificaten die voort zijn gekomen uit de oorlog. De ervaring leert ons dat niet iedereen dit een prettige vondst vindt. Uit een reflex worden certificaten zoals een onderscheiding of erkenningsbewijs zelfs weggegooid om de nare bijsmaak te vergeten. Wij raden aan om dit niet te doen. Bij Kost-Baar.nl kunt u op discrete wijze certificaten laten beoordelen en taxeren. Ook kunnen wij de oorlogscertificaten kopen. U ontvangt altijd een eerlijke prijs bij uw militaria verkoop.

Militaria per categorie

Hoofddeksel
Militaria
Certificaten verkopen
Certificaten
Medailles / onderscheidingen
uniformen verkopen
Uniformen

Militaria verkopen bij Kost-Baar

Wilt u antieke en waardevolle militaria verkopen tegen de actuele marktwaarde? Onze medewerkers helpen u graag op een vertrouwde en discrete manier. Desgewenst kunt u online alvast een afspraak inplannen, zodat we u bij een bezoek op een prettige manier verder kunnen helpen.

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS