Militaria verkopen

Kost-Baar

Bent u op zoek naar unieke collectorsitems en oorlogssouvenirs? Voor de inkoop en verkoop van militaria bent u bij Kost-Baar op het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment met unieke items uit het verleden. Van insignes tot zwaarden, en van medailles tot complete uniformen. Bij Kost-Baar ligt de nadruk op Duitse militaria, maar u vindt bij ons ook militaria van onder meer Britse en Amerikaanse komaf. Heeft u een uniek item uit de oorlog op zolder liggen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Of wilt u als verzamelaar militaria kopen? Bezoek Kost-Baar op een van de zestien vestigingen.

Inkoop en verkoop militaria

Wilt u geërfde militaria verkopen of bent u op zoek naar een taxatie? De firma Kost-Baar heeft zich in de afgelopen jaren onderscheiden als een betrouwbare handelaar met een goede reputatie. Onze medewerkers werken discreet en kunnen u bij een bezoek aan onze vestiging van dienst zijn. We nemen u onder meer mee in het proces van een militaria waardebepaling, zodat u precies weet hoe een taxatie tot stand komt. Ook zijn wij een erkend inkoper van militaria. Dat betekent dat u ook uw militaria aan ons kunt verkopen, natuurlijk voor de juiste marktwaarde.

Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend langskomen voor meer over omtrent de militaria.

Militaire uniformen verkopen

Heeft u nog militaire uniformen in de kast liggen, en bent u benieuwd naar de oorsprong en waarde? We vertellen u graag meer over de rang en waarde van het uniform. Een uniform is vaak goed te onderscheiden. Logisch, want geen enkele soldaat wil zijn eigen wapenbroeder ombrengen. Ook de rang is vaak af te lezen aan de uitstraling en insignes op de mouw. Naarmate een uniform ouder wordt, stijgt vaak ook de waarde. Kom langs en laat u informeren over de staat, de herkomst en de actuele waarde van het uniform.  

Militaria verkopen

Erekruisen en medailles

Een erekruis of medaille geldt als onderscheiding voor een strijder in de oorlog. Het bezit vaak een grote emotionele waarde. Wanneer de strijden niet thuiskwam na de oorlog, dan ontving de familie vaak de onderscheidingen van een gevallen soldaat. Het is een teken van eer en respect. Naast de emotionele waarde vertegenwoordigt een erekruis of medaille ook het land waarvoor men streed.

Certificaten  

Vaak vinden mensen bij het opruimen van het huis oude documenten en certificaten die voort zijn gekomen uit de oorlog. De ervaring leert ons dan niet iedereen dit een prettige vondst vindt. Uit een reflex worden certificaten zoals een onderscheiding of erkenningsbewijs zelfs weggegooid om de nare bijsmaak te vergeten. Wij raden aan om dit niet te doen. Bij Kost-Baar kunt u op discrete wijze certificaten laten beoordelen en taxeren. Ook kunnen wij de oorlogscertificaten kopen. U ontvangt altijd een goede prijs voor uw militaria.

Militaria - categorieën

id kaarten
ID kaarten
steekwapens
Steekwapens
Insigne verkopen
Insignes
Foto's militaria
Foto's
Hoofddeksels verkopen
Hoofddeksels
Militaria
Certificaten verkopen
Certificaten
Medailles
uniformen verkopen
Uniformen

Militaria verkopen bij Kost-Baar

Wilt u antieke en waardevolle militaria verkopen tegen de actuele marktwaarde? Onze medewerkers helpen u graag op een vertrouwde en discrete manier. Desgewenst kunt u online alvast een afspraak inplannen, zodat we u bij een bezoek op een prettige manier verder kunnen helpen. We hebben ruime ervaring in militaria uit landen als Duitsland, het Verenigd Koningkrijg en de Verenigde Staten. 

Contact

Meer weten? Neem dan contact met ons op.