Militaria verkopen

Bent u in het bezit van militaire collectorsitems of oorlogssouvenirs en op zoek naar een plek voor de verkoop van militaria? Voor militaria verkoop bent u bij Kost-Baar.nl op het juiste adres. Wij beschikken over een ruime kennis in unieke items uit het oorlogsverleden. Van insignes tot zwaarden, en van medailles tot complete uniformen. Bij Kost-Baar.nl ligt de nadruk op Duitse militaria, maar ook zijn we welbekend met militaria van onder meer Britse en Amerikaanse komaf. Heeft u een uniek item uit de oorlog op zolder liggen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Of wilt u direct uw militaria verkopen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van uw militaria.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Militaria per categorie

id kaarten
ID kaarten
steekwapens
Steekwapens
Insigne verkopen
Insignes
Foto's militaria
Foto’s

Inkoop en verkoop militaria

Wilt u geërfde militaria verkopen of bent u op zoek naar een taxatie? De firma Kost-Baar.nl heeft zich in de afgelopen jaren onderscheiden als een betrouwbare handelaar met een goede reputatie. Onze medewerkers werken discreet en kunnen u uitstekend van dienst zijn bij uw militaria verkoop. We nemen u onder meer mee in het proces van een militaria waardebepaling, zodat u precies weet hoe een taxatie tot stand komt. Als erkend militaria inkoper kunnen we u garanderen dat u uw militaria aan ons kunt verkopen, voor de juiste marktwaarde.

Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend langskomen voor meer informatie omtrent uw militaria.

Militaire uniformen verkopen

Heeft u nog militaire uniformen in de kast liggen, en bent u benieuwd naar de oorsprong en waarde? We vertellen u graag meer over de rang en waarde van het uniform. Een uniform is vaak goed te onderscheiden. Logisch, want geen enkele soldaat wil zijn eigen wapenbroeder ombrengen. Ook de rang is vaak af te lezen aan de uitstraling en insignes op de mouw. Naarmate een uniform ouder wordt, stijgt vaak ook de waarde. Kom langs en laat u informeren over de staat, de herkomst en de actuele waarde van het uniform.

Erekruisen en medailles

Een erekruis of medaille geldt als onderscheiding voor een strijder in de oorlog. Het bezit vaak een grote emotionele waarde. Wanneer de strijder niet thuiskwam na de oorlog, dan ontving de familie vaak de onderscheidingen van een gevallen soldaat. Het is een teken van eer en respect. Naast de emotionele waarde vertegenwoordigt een erekruis of medaille ook het land waarvoor men streed.

Certificaten

Vaak vinden mensen bij het opruimen van het huis oude documenten en certificaten die voort zijn gekomen uit de oorlog. De ervaring leert ons dat niet iedereen dit een prettige vondst vindt. Uit een reflex worden certificaten zoals een onderscheiding of erkenningsbewijs zelfs weggegooid om de nare bijsmaak te vergeten. Wij raden aan om dit niet te doen. Bij Kost-Baar.nl kunt u op discrete wijze certificaten laten beoordelen en taxeren. Ook kunnen wij de oorlogscertificaten kopen. U ontvangt altijd een eerlijke prijs bij uw militaria verkoop.

Militaria per categorie

Hoofddeksel
Militaria
Certificaten verkopen
Certificaten
Medailles / onderscheidingen
uniformen verkopen
Uniformen

Militaria verkopen bij Kost-Baar

Wilt u antieke en waardevolle militaria verkopen tegen de actuele marktwaarde? Onze medewerkers helpen u graag op een vertrouwde en discrete manier. Desgewenst kunt u online alvast een afspraak inplannen, zodat we u bij een bezoek op een prettige manier verder kunnen helpen. We hebben ruime ervaring in militaria uit landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS