Expertise- en aankoopafspraken in Goes

De stad Goes in Nederland heeft ongeveer 38.500 inwoners en behoort tot de provincie Zeeland. Goes ligt op het schiereiland Zuid-Beveland en werd in de 10e eeuw na Christus gesticht als een klein dorp aan het Veerse Meer. Een kleine specialiteit van Goes zijn de kademuren van de haven, die onder monumentenzorg staan. Ze herinneren aan de bloeitijd van de handel in de middeleeuwen. Tegenwoordig doet de voormalige handelshaven dienst als ligplaats voor boten en jachten. In Goes kun je ook oude ambachten zien. In het Ambachtcentrum worden de beroepen en activiteiten van de pottenbakker, de ijzersmid en de klompenmaker gepresenteerd.

In Goes biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, munten, tandgoud, edelstenen, diamanten, schilderijen en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of regel bij ons een huisbezoek in Goes en omgeving. Geen enkele weg is ons te ver! We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Goes

Provincie: Zeeland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Goes

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur