Expertise- en aankoopafspraken in Middelburg

De stad Middelburg in Nederland is de hoofdstad van de provincie Zeeland en heeft bijna 49.000 inwoners. Al in 1217 na Christus kreeg Middelburg stadsrechten van het graafschap Vlaanderen. Door de lange geschiedenis van de stad heeft Middelburg veel bezienswaardigheden en historische gebouwen te bieden. Zo werd in de 12e eeuw de abdij Liebfrauen gesticht, wat resulteerde in de bouw van twee kerken. De toren van de eerste gebouwde kerk heeft een hoogte van 85 meter en heet “Lange Jan” en is een van de herkenningspunten van Middelburg.

Kost-Baar.nl biedt u in Middelburg de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, munten, tandgoud, edelstenen, diamanten, schilderijen en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of regel bij ons een huisbezoek in Middelburg en omgeving. Geen enkele weg is ons te ver! We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Middelburg

Provincie: Zeeland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Middelburg

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur