Expertise- en aankoopafspraken in Kerkwerve

Kerkwerve is een dorp in de gemeente Schouwen-Duiveland, in de Nederlandse provincie Zeeland, met 990 inwoners, per 1 januari 2021. Kerkwerve vormde tot 1961 een eigen gemeente en maakte daarna tot 1997 deel uit van de gemeente Middenschouwen.

In Kerkwerve biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten, koralen, barnsteen en nog veel meer.  Bezoek ons op afspraak in onze vestiging of maak een afspraak voor een eventueel huisbezoek in Kerkwerve of omgeving. Geen enkele locatie is ons te ver! We hopen u zo spoedig mogelijke te zien.

Kost-Baar.nl in Kerkwerve

Provincie: Zeeland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Kerkwerve

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Submit