Tin verkopen

Indien u op zoek bent naar een aankoopkantoor om uw tin aan te verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1926 is Kost-Baar.nl gespecialiseerd in de aan- en verkoop van verschillende metalen, zoals Tin. Of het voor u nou gaat om die stoffige oude doos met Tin die al jaren op zolder ligt, of om de Tinnen bekers en borden bij oma op de kast, wij bepalen graag de waarde van uw Tinnen voorwerpen. Benieuwd naar de waarde van uw Tin? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze taxateurs bij u in de buurt.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Uw Tin laten taxeren?

10 + 14 =

Tin per categorie

Verzilverd Tin

De historie van Tin

Tin is een waardevolle grondstof die al eeuwen lang mee gaat en kent daarmee een rijke geschiedenis. Het materiaal wordt door veel bedrijven en industrieën gebruikt. Tin wordt gebruikt in een breed scala aan producten, waaronder loodvrije soldeermaterialen, tinplaten en blikjes. Daarnaast werd tin vroeger veel verwerkt in materiaal voor bij het eten en drinken. U herkent vast nog wel de tinnen borden en bekers van uw grootouders. Tegenwoordig wordt tin met name als decoratie materiaal gebruikt. En dit soort tin zien we vaak terugkomen binnen de verkoop van tin. Heeft u ook nog tinnen borden, vazen en/of andere tinnen voorwerpen in uw bezit? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten om de waarde van uw tin te laten taxeren. Tin verkopen doet u bij Kost-Baar.nl.

Tin laten taxeren

Er zijn verschillende redenen om tin te laten taxeren. Misschien heeft u een erfenis ontvangen en wilt u weten wat de waarde ervan is. Of misschien heeft u tin verzameld en wilt u de waarde ervan bepalen voor verkoop. Hoe dan ook, een taxatie van tin kan u helpen bij het maken van belangrijke beslissingen.
Tin is een waardevol materiaal en heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke waardestijging ondergaan. Als u tin in uw bezit heeft, is het verstandig om het te laten taxeren door een gerenommeerde en betrouwbare taxateur. Bij Kost-Baar.nl hebben we de benodigde ervaring om u in een adviesgesprek van twintig minuten te adviseren over de totaalwaarde van uw tin. Indien u van plan bent om uw tin te laten taxeren en/of uw tin te verkopen nodigen we u dan ook graag uit voor een adviesgesprek op een locatie bij u in de buurt.

Hoe werkt het aan- en verkoopproces bij Kost-Baar?

De verkoop van uw tin verloopt gemakkelijk en snel. Het verkopen van uw tin verloopt via de volgende stappen:

1. Neem contact met een van onze taxateurs door ons te bellen, whatsappen of door ons contactformulier in te vullen;
2. Onze desbetreffende specialist zal met u een afspraak inplannen op de voor u dichtstbijzijnde locatie;
3. Breng uw tin mee naar de afspraak of stuur het van te voren naar ons op;
4. Onze taxateur bepaalt de waarde van uw tin;
5. U ontvangt van ons de prijs, die wij bereid zijn te betalen voor uw tinverzameling;
6. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, ontvangt u direct contant geld of een bankoverschrijving voor de verkoop van uw tin.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Tin verkopen in Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en wilt u graag uw tin verkopen bij u in de buurt? Wij hebben meerdere taxateurs gevestigd in Amsterdam waar u terecht kunt voor een adviesgesprek met een vrijblijvende taxatie. Of het nu gaat om de verkoop van een enorme lading aan oud tin of een kleine collectie van verzilverd tin, onze professionals staan voor u klaar.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS