Tin verkopen

Indien u op zoek bent naar een aankoopkantoor om uw tin aan te verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1926 is Kost-Baar.nl gespecialiseerd in de aan- en verkoop van verschillende metalen, zoals Tin. Of het voor u nou gaat om die stoffige oude doos met Tin die al jaren op zolder ligt, of om de Tinnen bekers en borden bij oma op de kast, wij bepalen graag de waarde van uw Tinnen voorwerpen. Benieuwd naar de waarde van uw Tin? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze taxateurs bij u in de buurt.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Uw Tin laten taxeren?

7 + 15 =

Tin per categorie

Verzilverd Tin

De historie van Tin

Tin is een waardevolle grondstof die al eeuwen lang mee gaat en kent daarmee een rijke geschiedenis. Het materiaal wordt door veel bedrijven en industrieën gebruikt. Tin wordt gebruikt in een breed scala aan producten, waaronder loodvrije soldeermaterialen, tinplaten en blikjes. Daarnaast werd tin vroeger veel verwerkt in materiaal voor bij het eten en drinken. U herkent vast nog wel de tinnen borden en bekers van uw grootouders. Tegenwoordig wordt tin met name als decoratie materiaal gebruikt. En dit soort tin zien we vaak terugkomen binnen de verkoop van tin. Heeft u ook nog tinnen borden, vazen en/of andere tinnen voorwerpen in uw bezit? Maak direct een afspraak met een van onze specialisten om de waarde van uw tin te laten taxeren. Tin verkopen doet u bij Kost-Baar.nl.

Tin laten taxeren

Er zijn verschillende redenen om tin te laten taxeren. Misschien heeft u een erfenis ontvangen en wilt u weten wat de waarde ervan is. Of misschien heeft u tin verzameld en wilt u de waarde ervan bepalen voor verkoop. Hoe dan ook, een taxatie van tin kan u helpen bij het maken van belangrijke beslissingen.
Tin is een waardevol materiaal en heeft de afgelopen jaren een opmerkelijke waardestijging ondergaan. Als u tin in uw bezit heeft, is het verstandig om het te laten taxeren door een gerenommeerde en betrouwbare taxateur. Bij Kost-Baar.nl hebben we de benodigde ervaring om u in een adviesgesprek van twintig minuten te adviseren over de totaalwaarde van uw tin. Indien u van plan bent om uw tin te laten taxeren en/of uw tin te verkopen nodigen we u dan ook graag uit voor een adviesgesprek op een locatie bij u in de buurt.

Hoe werkt het aan- en verkoopproces bij Kost-Baar?

De verkoop van uw tin verloopt gemakkelijk en snel. Het verkopen van uw tin verloopt via de volgende stappen:

1. Neem contact met een van onze taxateurs door ons te bellen, whatsappen of door ons contactformulier in te vullen;
2. Onze desbetreffende specialist zal met u een afspraak inplannen op de voor u dichtstbijzijnde locatie;
3. Breng uw tin mee naar de afspraak of stuur het van te voren naar ons op;
4. Onze taxateur bepaalt de waarde van uw tin;
5. U ontvangt van ons de prijs, die wij bereid zijn te betalen voor uw tinverzameling;
6. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, ontvangt u direct contant geld of een bankoverschrijving voor de verkoop van uw tin.

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Tin verkopen in Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en wilt u graag uw tin verkopen bij u in de buurt? Wij hebben meerdere taxateurs gevestigd in Amsterdam waar u terecht kunt voor een adviesgesprek met een vrijblijvende taxatie. Of het nu gaat om de verkoop van een enorme lading aan oud tin of een kleine collectie van verzilverd tin, onze professionals staan voor u klaar.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS