Expertise- en aankoopafspraken in Viersen

De stad Viersen ligt dicht bij de stad Mönchengladbach, behoort tot de deelstaat Noordrijn-Westfalen en telt iets minder dan 23.000 inwoners. Bares und Wahres is sinds 2011 actief in Duitsland en in 2019 kreeg Marius Tsakonis na lang wachten de kans om het pand aan de Kölnische Straße 22-24 te kopen om het te gebruiken als hoofdkantoor van Bares und Wahres. U kunt hier tijdens onze kantooruren uw kostbaarheden gratis laten taxeren of verkopen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en relaties met internationale verzamelaars kunnen wij onze klanten exclusieve aanbiedingen doen. Goudinkopers zijn talrijk in de omgeving! Maak kennis met ons en ontdek wat ons als bedrijf en team drijft!

In Viersen zijn een aantal middelgrote bedrijven gevestigd en de stad heeft een evenwichtige mix van groen en bebouwing. Als u in het stadscentrum bent, is een klein of groter park zeker in de buurt. Viersen, en dus ook het hoofdkantoor van Bares und Wahres, is zeer goed bereikbaar via de snelwegen A61 en A52. Er zijn voldoende parkeerplaatsen direct bij het gebouw van Bares und Wahres. Buiten kantooruren kunt u te allen tijde een afspraak maken via ons reserveringssysteem. Wij helpen u graag, ook als u alleen maar vragen heeft of informatie nodig heeft. Neem gerust contact met ons op! We kijken ernaar uit van u te horen!

Bares und Wahres Viersen

Hoofdkantoor van Bares und Wahres

Kölnische Straße 22-24

41747,

Viersen

Tel Nederland: +31 6 28 25 13 11
Tel Duitsland: +49 171 8121311

Locatie Viersen

Kölnische Straße 22-24

Maak hier een afspraak voor de locatie Viersen

Selecteer hieronder gemakkelijk uw voorkeursdatum met het gewenste tijdstip voor de aankoop of expertise van uw kostbaarheden. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Wij willen u erop attenderen dat wij op deze locatie alleen aanwezig op afspraak zijn of tijdens onze vooraf aangekondigde actiedagen! Houd u hierbij ook rekening met een dag voorlooptijd.

Verstuur
Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS