Goud
Goud
Heeft u lang geleden goud gekocht, misschien als sieraad, als goudbaren of als gouden munten, en wilt u nu uw goud verkopen? Dan bent u bij Kost-Baar.nl aan het juiste adres, want goud verkopen is een kwestie van vertrouwen! Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in verschillende kostbaarheden, zoals edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van edelmetalen werkt Kost-Baar.nl zeer nauw samen met de raffinaderij (Edelmetaalsm) in Rotterdam. Zo zijn we zonder omwegen of tussenstations betrokken bij het proces van goud omsmelten. Op deze manier kunnen we goud inkopen tegen eerlijke en actuele prijzen. Indien u op zoek bent naar een professionele goud inkoper om uw goud aan te verkopen heten wij u dan ook graag welkom. We beginnen te allen tijde met een vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact met ons op om uw afspraak in te plannen.
Diamant
Diamant
Bent u in het bezit van diamant en op zoek naar een betrouwbare partij om uw diamant te verkopen ? Dan bent u bij Kost-Baar.nl aan het juiste adres. Ook kunt u bij ons vrijblijvend uw diamanten laten taxeren. Ontdek snel en op locatie de actuele waarde van uw diamanten, waarbij u deskundig advies krijgt van onze medewerkers. De waarde van diamant fluctueert doorlopend, wat het interessant maakt om eens in de zoveel tijd uw bezittingen te laten taxeren. Al bijna 100 jaar zijn we uw vertrouwde adres voor de inkoop van onder meer diamant.
Horloge
Horloge
Uw horloge verkopen doet u veilig en vertrouwd bij Kost-Baar.nl. Het online aankoopkantoor voor kostbaarheden. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van klassieke horloges. Al bijna een eeuw zijn we actief in de wereld van goud, zilver, sieraden en antieke voorwerpen. Die ervaring en kennis resulteert erin dat we u volledig kunnen adviseren over de verkoop van uurwerken. Wilt u meer weten over de waarde van uw horloge voor u het verkopen gaat? We helpen u graag.
Sieraden
Sieraden
Al sinds 1926 is Kost-Baar.nl een vertrouwd adres om uw sieraden te verkopen. Ons familiebedrijf is begonnen onder de naam Juwelier Schreuders en zo zijn we al bijna honderd jaar actief in de inkoop en verkoop van allerlei sieraden. Met onze ervaring kunnen we u alles vertellen over de afkomst, staat, leeftijd en kwaliteit van uw sieraden. Bij een bezoek aan Kost-Baar.nl, ontvangt u altijd eerst een taxatie en vrijblijvend adviesgesprek. Indien u akkoord gaat met ons bod voor uw sieraden kunt u ze direct aan ons verkopen. Wij zijn u van dienst voor allerlei verschillende soorten sieraden, van art deco tot grote merken als Cartier en Jugendstil. Ook kunt u aan ons uw antieke sieraden verkopen of gouden sieraden verkopen. Voor het maken van een afspraak willen we u verzoeken contact met ons op te nemen. U kunt bij ons uw sieraden verkopen op liefst 16 verschillende locaties in Nederland.
Edelstenen
Edelstenen
Edelstenen verkopen doet u bij één van onze deskundigen op de voor u dichtstbijzijnde locatie. Bij ons kunt u voor verschillende soorten edelsteen terecht. Zo kopen wij de volgende soorten in: Robijn; Robijn sieraden; Saffier; Saffier sieraden; Smaragd; Smaragd sieraden. Ook kunt u bij ons een vrijblijvende waardebepaling van uw edelstenen aanvragen. Voor het verkopen of laten taxeren van uw edelstenen kunt u via onderstaand boekingsformulier direct een afspraak inplannen. Toch eerst even bellen of appen? Onze deskundigen staan voor u klaar.
Amber
Amber
Wilt u amber verkopen, dan bent u van harte welkom bij Kost-Baar.nl. Amber wordt in de volksmond ook wel barnsteen genoemd. Dit materiaal wordt vaak geclassificeerd als ‘oude sieraden’, terwijl het in de praktijk nog erg waardevol kan zijn. Twijfelt u over de waarde van amber? Maak een afspraak voor het laten taxeren van uw barnsteen. Transparant en altijd op basis van de actuele koers. Onze specialisten weten in uw bijzijn de waarde van barnsteen te bepalen. Bezoek ons voor verkopen van amber barnsteen op één van onze zestien locaties Nederland.
Bloedkoraal
Bloedkoraal
Bent u in het bezit van bloedkoraal en wilt u dit verkopen? Of bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw bloedkoraal? Breng dan een bezoek aan Kost-Baar.nl. Met 16 locaties in Nederland zijn we altijd bij u in de buurt te vinden. Onze experts voeren graag een vrijblijvende taxatie uit, waarbij u nergens toe verplicht bent. Indien u besluit uw bloedkoralen sieraden te verkopen, dan bent u bij ons eveneens op een vertrouwde plek.Wij hechten veel waarde aan discretie en een veilige omgeving, zodat u in alle rust langs kunt komen voor een waardebepaling van uw bloedkoraal. Onze experts zijn u graag van dienst. Via onderstaand formulier kunt u direct een afspraak met ons inplannen op een moment dat u schikt.
Militaria
Militaria
Bent u in het bezit van militaire collectorsitems of oorlogssouvenirs en op zoek naar een plek voor de verkoop van militaria? Voor militaria verkoop bent u bij Kost-Baar.nl op het juiste adres. Wij beschikken over een ruime kennis in unieke items uit het oorlogsverleden. Van insignes tot zwaarden, en van medailles tot complete uniformen. Bij Kost-Baar.nl ligt de nadruk op Duitse militaria, maar ook zijn we welbekend met militaria van onder meer Britse en Amerikaanse komaf. Heeft u een uniek item uit de oorlog op zolder liggen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Of wilt u direct uw militaria verkopen? Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling van uw militaria.
Iconen/kunst
Iconen/kunst
Wilt u uw iconen verkopen en bent u benieuwd naar de actuele waarde? Dan bent u van harte welkom bij Kost-Baar.nl. Met 16 locaties door heel Nederland is er altijd een van onze collega’s bij u in de buurt. U kunt vrijblijvend binnenlopen voor een waardebepaling en taxatie, en tegelijk zijn wij uw specialist voor de inkoop van iconen. Nog altijd is er een omvangrijke markt voor Griekse, Russische en Orthodoxe iconen. Bent u de eigenaar van een icoon en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot verkoop of een taxatie? Benieuwd naar de waarde van Russische iconen? Kom dan bij ons langs.
Tin
Tin
Indien u op zoek bent naar een aankoopkantoor om uw tin aan te verkopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Sinds 1926 is Kost-Baar.nl gespecialiseerd in de aan- en verkoop van verschillende metalen, zoals Tin. Of het voor u nou gaat om die stoffige oude doos met Tin die al jaren op zolder ligt, of om de Tinnen bekers en borden bij oma op de kast, wij bepalen graag de waarde van uw Tinnen voorwerpen. Benieuwd naar de waarde van uw Tin? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze taxateurs bij u in de buurt.
Parels
Parels
Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw parels te verkopen? Zoek niet verder, ons team van specialisten zit op u te wachten! Parels zijn prachtige, tijdloze sieraden die al eeuwenlang populair zijn bij mensen van alle leeftijden en achtergronden. Parels zijn er in allerlei verschillende soorten en wij bij Kost-Baar.nl kennen ze allemaal. Voor het verkopen van uw parels bent u bij ons aan het juiste adres. Welke soort parel heeft u in bezit?*Wij zijn tegenwoordig zeer selectief bij de in- en verkoop van parels. Zo kan het zijn dat we uw collectie parels niet van u overkopen. Wees hiervan bewust bij het aanvragen van advies over uw parels.
Zilver
Zilver
Op zoek naar een betrouwbare partij om uw zilver aan te verkopen? Bij ons bent u aan het juiste adres! Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken Juweliers, wat haar deuren opende in 1926. In de loop van de jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in de aan- en verkoop van verschillende edelmetalen, zoals zilver. Zo kunt u bij ons verschillende zilveren munten verkopen, zilver bestek verkopen of u kunt uw baren bij ons verkopen. Bent u in het bezit van zilver en op zoek naar een taxatie of wilt u direct uw zilver verkopen? Maak dan een afspraak op een van onze locaties bij u in de buurt. Omdat de zilverprijs altijd in beweging is, zijn wij dat ook. Lees rustig verder voor alle mogelijkheden over zilver verkopen bij kost-Baar.nl.
Platina
Platina
Bent u in het bezit van platina en wilt u uw platina verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar.nl door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam(www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. Uw platina verkopen doet u u voor de beste prijs op één van onze 16 locaties in Nederland. Meer informatie over welke platina artikelen wij inkopen leest u verder op deze pagina.

Aankoop van kostbaarheden

Bij Kost-Baar.nl hebben we een passie voor het verwerven van een uitgebreid scala aan kostbaarheden, zodat u hier de maximale waarde uit kunt halen. Onze veelzijdige benadering wordt gekenmerkt door enthousiasme en expertise. U kunt bij ons terecht voor vele zaken waaronder: 

  • Kleurrijke edelstenen en schitterende diamanten verkopen.
  • Artistieke kunstwerken en decoratieve objecten.
  • Elegante gouden, zilveren en platina sieraden verkopen.
  • Militaria en andere collectors items of oorlogssouvenirs.
  • Zowel antieke als moderne horloges verkopen van gerenommeerde merken als Rolex.
  • Het verkopen van zeldzame munten en waardevolle bankbiljetten.
  • Goudbaren en ander goud verkopen.

Ons team van deskundige taxateurs biedt eerlijke en nauwkeurige waarderingen, zodat u met vertrouwen kunt beslissen over de verkoop van uw waardevolle bezittingen. Of u nu ruimte wilt creëren in uw collectie, financiële middelen wilt herinvesteren, of simpelweg een nieuwe bestemming wilt geven aan uw kostbaarheden, Kost-Baar.nl staat klaar met een transparante en zorgzame aanpak.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS