Expertise- en aankoopafspraken in Delft

De stad Delft in Nederland heeft ongeveer 103.500 inwoners en behoort tot de provincie Zuid-Holland. Delft kan terugblikken op een lange traditie en heeft daardoor een oude binnenstad met veel aantrekkelijke bezienswaardigheden. Delft staat bekend om zijn beroemde keramiekfabriek met dezelfde naam, die dankzij het blauwe patroon over de hele wereld populair was. Een beroemde zoon van de stad Delft is de Nederlandse kunstenaar Jan Vermeer, wiens aantal schilderijen slechts 37 schilderijen omvat. Een van zijn bekendste werken heet: “The Girl with the Pearl Earring”. Tot op de dag van vandaag is nooit duidelijk geworden wie de dame op het schilderij is.

In Delft biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten, koralen, barnsteen en nog veel meer.  Bezoek ons op afspraak in onze vestiging of maak een afspraak voor een eventueel huisbezoek in Delft of omgeving. Geen enkele locatie is ons te ver! We hopen u zo spoedig mogelijke te zien.

Kost-Baar.nl in Delft

Provincie: Zuid Holland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Delft

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur