Sieraden verkopen

Al sinds 1926 is Kost-Baar.nl een vertrouwd adres om uw sieraden te verkopen. Ons familiebedrijf is begonnen onder de naam Juwelier Schreuders en zo zijn we al bijna honderd jaar actief in de inkoop en verkoop van allerlei sieraden. Met onze ervaring kunnen we u alles vertellen over de afkomst, staat, leeftijd en kwaliteit van uw sieraden. Bij een bezoek aan Kost-Baar.nl, ontvangt u altijd eerst een taxatie en vrijblijvend adviesgesprek. Indien u akkoord gaat met ons bod voor uw sieraden kunt u ze direct aan ons verkopen. Wij zijn u van dienst voor allerlei verschillende soorten sieraden, van art deco tot grote merken als Cartier en Jugendstil. Ook kunt u aan ons uw antieke sieraden verkopen of gouden sieraden verkopen. Voor het maken van een afspraak willen we u verzoeken contact met ons op te nemen. U kunt bij ons uw sieraden verkopen op liefst 16 verschillende locaties in Nederland.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Sieraden per categorie

jugendstil sieraden
Jugendstil-sieraden
Fahrner sieraden
Fahrner sieraden
Chopard sieraden
Chopard-sieraden
Cartier sieraden

Sieraden verkopen op locatie

Kost-Baar.nl is uw vertrouwde inkoper van sieraden. U wilt er rondom de verkoop van sieraden natuurlijk zeker van zijn dat u dit op een veilige manier kunt doen. Daarom zullen wij nooit online sieraden inkopen. We zijn gelukkig wel op 16 locaties in Nederland te vinden, en dus altijd bij u in de buurt. Wist u dat u bij de verkoop van sieraden vaak kunt rekenen op een winstmarge die kan oplopen van 25% tot 75% over de oorspronkelijk aanschafprijs. Dat komt doordat sieraden door de jaren heen vrijwel altijd in waarde stijgen, mits goed bewaard. Een unieke kans om de overwaarde van uw item uit te laten betalen.

Sieraden zijn daarnaast zeer veelzijdig. Er bestaan tal bekende merken, afgewisseld met sieraden zonder label. Denk aan robijn en koraal sieraden. Dankzij de veelzijdigheid van de markt vormen de sieraden een interessante niche om uzelf in te bevinden.

Antieke sieraden verkopen

Bent u in het bezit van oude sieraden die u wilt verkopen? Voor het verkopen van vintage en antieke sieraden bent u bij ons aan het juiste adres! Als sieraden inkoper zijn we gespecialiseerd in het inkopen van antieke sieraden van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om een antieke ring, broche of ketting, wij zijn geïnteresseerd in alles wat waardevol en authentiek is. Ook bij het verkopen van tweedehands sieraden staan we voor u klaar.

Als u uw antieke sieraden wilt verkopen, is het belangrijk om te weten wat u precies in handen heeft. Bij ons kunt u altijd rekenen op een eerlijke taxatie en bieden we u een reële prijs voor uw sieraden. We hebben jarenlange ervaring in de branche en hebben expertise opgebouwd in het beoordelen van de waarde van antieke sieraden. Tijdens een afspraak op een van onze locaties kunnen we direct een bod uitbrengen op uw antieke sieraad. Indien u het bod accepteert en besluit uw antieke sieraden aan ons te verkopen kunnen wij u direct uitbetalen. Neem contact op met een van onze specialisten om een vrijblijvende taxatie van uw oude sieraden in te plannen.

Sieraden laten taxeren

Sieraden zijn voor een zogenoemde ‘leek’ vrijwel niet op waarde te schatten. Voor onze specialisten is het taxeren van sieraden een dagelijkse taak. Met onze jarenlange ervaring helpen we u dan ook graag verder met het op waarde schatten van uw sieraad. Van vintage sieraden tot nieuwe items, wij kunnen in uw bijzijn een taxatie uitvoeren en direct een bod uitbrengen. Weet u niet zeker uit welk tijdperk uw sieraad afkomstig is en wilt u dit graag te weten komen? Dan kunnen we ook eerst onderzoek doen naar de herkomst van uw sieraden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen. Bent u benieuwd waar u uw sieraden kan laten taxeren? Bij ons kunt op 16 verschillende locaties uw sieraden laten taxeren. Zo kunt u uw sieraden laten taxeren in Amsterdam, sieraden laten taxeren Rotterdam, sieraden laten taxeren Nijmegen of op een andere locatie bij u in de buurt. Bekijk onze verschillende locaties waar u uw sieraden kunt laten taxeren.

Haal meer uit uw sieraden

Kost-Baar.nl is een traditionele juwelier. Al sinds 1926 houden we ons nergens anders mee bezig dan met het taxeren, inkopen en verkopen van kostbaarheden. Sieraden vallen onder onze belangrijkste segmenten. Klanten bezoeken ons dagelijks met allerlei bekende sieraden, maar ook met sieraden die we nog niet eerder zijn tegenkomen. Komt u binnen uw collectie nog een uniek sieraad tegen, en wilt u deze vrijblijvend laten taxeren? Dan helpen we u graag.

Wilt u uw sieraden tegen de beste prijs verkopen? Maak dan een afspraak op een locatie bij u in de buurt.

Sieraden per categorie

Bvlgari sieraden
Bvlgari sieraden
Art deco sieraden
Tiffany sieraden
Antieke sieraden
Robijn sieraden
Robijn sieraden
Saffier sieraden
Koraal sieraden
Koraal sieraden
Sieraden verkopen Zeeland
Sieraden verkopen Terneuzen
Sieraden verkopen Vlissingen

Waar kan ik mijn sieraden verkopen?

Uw sieraden verkopen doet u veilig en vertrouwd op de voor u dichtstbijzijnde locatie van Kost-Baar.nl. Uw oude sieraden verkopen kunt u het beste doen tijdens een fysieke afspraak met een van onze specialisten. Wij zullen voorafgaand aan de verkoop eerst een advies uitbrengen over de exacte waarde van uw sieraad. Onze specialisten staan op verschillende locaties voor u klaar. Zo kunt u bijvoorbeeld uw sieraden verkopen in Eindhoven, sieraden verkopen Amsterdam, sieraden verkopen Utrecht of op een andere locatie bij u in de buurt. Indien u het fijn vindt dat wij bij u thuis langskomen is dat ook een optie. Hiervoor kunt u het beste eerst telefonisch contact opnemen.

Waar kun je oude sieraden inleveren?

Wist u dat u uw oude sieraden kunt inleveren voor geld? Ook als de sieraden niet meer glanzen zijn ze nog van grote waarde. Zo kunnen wij uw sieraden hergebruiken door bijvoorbeeld het zilver of goud om te smelten en hier een nieuw sieraad van te maken. Indien uw sieraad niet meer mooi is, gooi het dan niet weg. U kunt uw sieraad bij ons inleveren voor geld. Dit kan op één van onze 16 locaties in Nederland. Neem telefonisch contact met ons op om hiervoor een afspraak te maken.

Hoe werkt sieraden verkopen bij kost-baar?

Onze werkwijze is simpel en transparant. Als u sieraden wilt verkopen, kunt u via ons boekingssysteem direct een afspraak met ons inplannen op een door u gekozen locatie en tijdstip. Ook kunt u via de e-mail, whatsapp of telefonisch contact opnemen om een afspraak met ons te maken. Vervolgens kunt u langskomen bij ons op locatie, waar we uw sieraden grondig onderzoeken en beoordelen. We kijken naar de kwaliteit, de conditie en de zeldzaamheid van de sieraden en bieden u dan een prijs aan.
Als u akkoord gaat met onze prijs, ontvangt u direct contant geld of een bankoverschrijving op uw rekening. Het gehele proces is snel, veilig en betrouwbaar. Bovendien bespaart u tijd en moeite door uw sieraden direct aan ons te verkopen, in plaats van zelf op zoek te gaan naar potentiële kopers.
Dus, als u sieraden wilt verkopen, neem dan contact met ons op. Wij zijn altijd geïnteresseerd in hoogwaardige sieraden en bieden u een eerlijke prijs. Bij ons kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS