Sieraden verkopen

Al sinds 1926 is Kost-Baar een vertrouwd adres om uw sieraden te verkopen. Bezoekt u één van onze vestigingen, dan ontvangt u altijd een vrijblijvende taxatie. Wij hanteren de meest recente tarieven voor sieraden. U kunt bij ons terecht voor allerlei objecten, van art deco tot en Amber tot grote merken als Cartier en Jugendstil. Als inkoper bent u ook van harte welkom om unieke sieraden bij ons te kopen. We kunnen u alles vertellen over de afkomst, staat, leeftijd en kwaliteit van het object.

Sieraden verkopen op locatie

Kost-Baar is uw vertrouwde inkoper van sieraden. U wilt er rondom de verkoop van sieraden natuurlijk zeker van zijn dat u dit op een veilige manier kunt doen. Daarom zullen wij nooit online sieraden inkopen. We zijn gelukkig wel op 16 vestigingen in Nederland te vinden, en dus altijd bij u in de buurt. Wist u dat u bij de verkoop van sieraden vaak kunt rekenen op een winstmarge die kan oplopen van 25% tot 75% over de oorspronkelijk aanschafprijs. Dat komt doordat sieraden door de jaren heen vrijwel altijd in waarde stijgen, mits goed bewaard. Een unieke kans om de overwaarde van uw item uit te laten betalen.

Sieraden zijn daarnaast zeer veelzijdig. Er bestaan tal bekende merken, afgewisseld met sieraden zonder label. Denk aan robijn en koraal sieraden. Dankzij de veelzijdigheid van de markt vormen de sieraden een interessante niche om uzelf in te bevinden.

Sieraad verkopen

Altijd een nauwkeurige taxatie

Sieraden zijn voor een zogenoemde ‘leek’ vrijwel niet op waarde te schatten. De specialisten zijn evenwel op de hoogte van de aspecten die komen kijken bij het op waarde schatten van een sieraad. Van vintage sieraden tot nieuwe items, wij bepalen de waarde en kunnen direct een goed bod uitbrengen. Weet u niet zeker uit welk tijdperk uw sieraad afkomstig is, en wilt u dit graag te weten komen? Dan kunnen we ook vrijblijvend onderzoek doen naar de herkomst van sieraden. U kunt hiervoor vrijblijvend bij ons binnenlopen.

Haal meer uit uw sieraden

Kost-Baar is een traditionele juwelier. Al sinds 1926 houden we ons nergens anders mee bezig dan met het taxeren, inkopen en verkopen van kostbaarheden. Sieraden vallen onder onze belangrijkste segmenten. Klanten bezoeken ons dagelijks met de mooiste en meest unieke Saffier sieraden, maar ook met prachtige objecten die we nog niet eerder zijn tegenkomen. Komt u binnen uw collectie nog een uniek sieraad tegen, en wilt u deze vrijblijvend laten taxeren? Dan helpen we u graag.

Wilt u uw sieraden tegen de beste prijs verkopen? Bezoek één van onze 16 vestigingen bij u in de buurt.

SIERADEN PER CATEGORIE

jugendstil sieraden
Jugendstil-sieraden
Fahrner sieraden
Fahrner sieraden
Chopard sieraden
Chopard-sieraden
Cartier sieraden
Bvlgari sieraden
Bvlgari sieraden
Art Deco sieraden
Tiffany sieraden
Antieke sieraden
Smaragd sieraden
Smaragd sieraden
Robijn sieraden
Robijn sieraden
Saffier sieraden
Koraal sieraden
Koraal sieraden