Expertise- en aankoopafspraken in Berlijn

De hoofdstad van Duitsland heeft bijna 3,7 miljoen inwoners en is onder meer een centrum voor innovatieve bedrijfsoprichters. De meeste start-ups vinden plaats in Berlijn. Het aantal werkenden neemt elk jaar toe. Bares und Wahres is sinds het begin van haar activiteiten in Duitsland regelmatig in Berlijn te vinden en biedt gratis deskundig advies over kostbaarheden. Desgewenst kunt u ook een vrijblijvend aanbod voor een aankoop ontvangen.

Berlijn werd van 1961 tot 1989 door de Berlijnse muur in tweeën gedeeld. In 1990 werd Berlijn weer de hoofdstad; daarvoor (vanaf 1949) werd Bonn als hoofdstad van West-Duitsland erkend; voor de DDR gold Oost-Berlijn als hoofdstad. Bekende in Berlijn geboren persoonlijkheden zijn bijvoorbeeld de oude Fritz (Frederik II, de Grote, koning van Pruisen) en talrijke acteurs, kunstenaars, musici enz. Zelfs Götz George werd in Berlijn geboren, hoewel hij door zijn rol als Horst Schimanski meer met het Ruhrgebied wordt geassocieerd.

Bares und Wahres Berlijn

Kurfürstendamm 195

10707,

Berlijn

Tel Nederland: +31 6 28 25 13 11
Tel Duitsland: +49 171 8121311

Locatie Berlijn

Kurfürstendamm 195

Maak hier een afspraak voor de locatie Berlijn

Selecteer hieronder gemakkelijk uw voorkeursdatum met het gewenste tijdstip voor de aankoop of expertise van uw kostbaarheden. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Wij willen u erop attenderen dat wij op deze locatie alleen aanwezig op afspraak zijn of tijdens onze vooraf aangekondigde actiedagen! Houd u hierbij ook rekening met een dag voorlooptijd.

Verstuur
Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS