Expertise- en aankoopafspraken in Berlijn

De hoofdstad van Duitsland heeft bijna 3,7 miljoen inwoners en is onder meer een centrum voor innovatieve bedrijfsoprichters. De meeste start-ups vinden plaats in Berlijn. Het aantal werkenden neemt elk jaar toe. Bares und Wahres is sinds het begin van haar activiteiten in Duitsland regelmatig in Berlijn te vinden en biedt gratis deskundig advies over kostbaarheden. Desgewenst kunt u ook een vrijblijvend aanbod voor een aankoop ontvangen.

Berlijn werd van 1961 tot 1989 door de Berlijnse muur in tweeën gedeeld. In 1990 werd Berlijn weer de hoofdstad; daarvoor (vanaf 1949) werd Bonn als hoofdstad van West-Duitsland erkend; voor de DDR gold Oost-Berlijn als hoofdstad. Bekende in Berlijn geboren persoonlijkheden zijn bijvoorbeeld de oude Fritz (Frederik II, de Grote, koning van Pruisen) en talrijke acteurs, kunstenaars, musici enz. Zelfs Götz George werd in Berlijn geboren, hoewel hij door zijn rol als Horst Schimanski meer met het Ruhrgebied wordt geassocieerd.

Bares und Wahres Berlijn

Kurfürstendamm 195

10707,

Berlijn

Tel Nederland: +31 6 28 25 13 11
Tel Duitsland: +49 171 8121311

Locatie Berlijn

Kurfürstendamm 195

Maak hier een afspraak voor de locatie Berlijn

Selecteer hieronder gemakkelijk uw voorkeursdatum met het gewenste tijdstip voor de aankoop of expertise van uw kostbaarheden. Wij zullen telefonisch contact met u opnemen om uw afspraak te bevestigen.

Wij willen u erop attenderen dat wij op deze locatie alleen aanwezig op afspraak zijn of tijdens onze vooraf aangekondigde actiedagen! Houd u hierbij ook rekening met een dag voorlooptijd.

Verstuur
Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS