Expertise- en aankoopafspraken in Antwerpen

De stad Antwerpen behoort tot het Belgische gewest Vlaanderen en telt ongeveer 520.000 inwoners. Antwerpen is vooral bekend om de diamanthandel en de diamantslijperijen. In totaal zijn in Antwerpen ongeveer 1600 bedrijven werkzaam in de diamantsector, zoals slijpers, verwerkers, handelaars, groothandelaars, enz. De moderne briljantslijpvorm werd gecreëerd in Brugge, maar geperfectioneerd in Antwerpen. Meer dan 80% van de ruwe diamanten komt eerst aan in Antwerpen en wordt daar verwerkt of doorverkocht. Voor Kost-Baar.nl is Antwerpen ook een belangrijke plaats om diamanten te verhandelen. We hebben hier een langdurige en betrouwbare zakenrelatie.

In Antwerpen biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten, koralen, barnsteen en nog veel meer. Bezoek ons op afspraak in onze vestiging of maak een afspraak voor een eventueel huisbezoek in Antwerpen of omgeving. Geen enkele locatie is ons te ver! We hopen u zo spoedig mogelijke te zien.

Kost-Baar.nl in Antwerpen

Provincie: Vlaanderen

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Antwerpen

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur