Parels verkopen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw parels te verkopen? Zoek niet verder, ons team van specialisten zit op u te wachten! Parels zijn prachtige, tijdloze sieraden die al eeuwenlang populair zijn bij mensen van alle leeftijden en achtergronden. Parels zijn er in allerlei verschillende soorten en wij bij Kost-Baar.nl kennen ze allemaal. Voor het verkopen van uw parels bent u bij ons aan het juiste adres. Welke soort parel heeft u in bezit?

*Wij zijn tegenwoordig zeer selectief bij de in- en verkoop van parels. Zo kan het zijn dat we uw collectie parels niet van u overkopen. Wees hiervan bewust bij het aanvragen van advies over uw parels.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Uw Parels laten taxeren?

2 + 12 =

Parels per categorie

Akoya parels verkopen
Akoya Parels
Zuidzee parels verkopen
Zuidzee Parels
Zoetwater parels verkopen
Zoetwater Parels
Natuurlijke parels verkopen
Natuurlijke Parels

Verschillende soorten parels

Uiteraard is het belangrijk om te weten welke soorten parels er bestaan en welke het meest gewild zijn. De meest bekende soorten parels zijn Akoya parels en Zuidzee parels. Akoya parels zijn kleine, glanzende parels die afkomstig zijn uit Japan. Ze worden gezien als de beste kwaliteit parels en zijn daarom ook het meest waardevol. Zuidzee parels zijn groter en hebben een warme, gouden kleur. Ze worden gewonnen uit de Pinctada maxima oester en komen vooral voor in de Filipijnen, Australië en Tahiti.

Parels laten taxeren

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare partner om uw parels te laten taxeren, dan helpen we u graag verder. Indien u in het bezit bent van Akoya parels, zuidzee parels, zoetwater parels of natuurlijke parels zijn wij u graag van dienst. Zodra wij uw parels onder de loep hebben genomen, kunt u ervoor kiezen om de parels aan ons te verkopen. Enkele reden om uw parels te verkopen aan Kost-Baar.nl zijn als volgt:

● Wij bieden eerlijke en transparante taxaties;
● Wij kopen verschillende soorten parels aan;
● Wij zijn specialisten op het gebied van parels en hebben jarenlange ervaring in de aan- en verkoop ervan;
● Wij hebben locaties door heel Nederland, dus u kunt altijd bij ons terecht.

Waarom parels verkopen bij Kost-Baar?

Ten eerste hebben wij jarenlange ervaring in de parelindustrie en weten wij precies hoe we de waarde van uw parels kunnen bepalen. Dit zorgt ervoor dat u de best mogelijke prijs krijgt voor uw parels. Ten tweede bieden wij een gemakkelijke en veilige manier om uw parels te verkopen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele onveilige of onbetrouwbare transacties. En ten derde garanderen wij een professionele en discrete behandeling van uw verkoop, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw privacy. Ook uw parelketting verkopen doet u bij Kost-Baar.nl.

Hoe werkt het aan- en verkoopproces bij Kost-Baar?

Het verkopen van parels bij ons is eenvoudig en snel. Volg de onderstaande stappen om uw parels te verkopen:

1. Neem contact met ons op via telefoon, whatsapp, e-mail of het online formulier;
2. Maak een afspraak voor een vrijblijvende taxatie op één van onze locaties;
3. Breng uw parels mee naar de afspraak of stuur ze naar ons op;
4. Onze taxateurs bepalen de waarde van uw parels;
5. U ontvangt een vrijblijvend verkoopvoorstel;
6. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, ontvangt u direct contant geld of een bankoverschrijving voor de verkoop van uw parels.

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Parels verkopen Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam of omgeving en wilt u uw parels verkopen? Wij hebben beschikking tot een locatie in Amsterdam waar u terecht kunt voor een gratis taxatie en vrijblijvend
advies. Indien u in het bezit bent van een parel soort die wij inkopen, helpen onze professionals u graag verder.

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS