Amerikaanse Buffalo gouden munt

Aankoop categorie: Goud

Bent u in het bezit van een gouden American Buffalo- munt? Misschien heeft u een gouden Amerikaanse Buffalo- munt gekregen en weet u niet hoeveel deze waard is of denkt u erover om deze te verkopen. Als u uw Amerikaanse Buffalo gouden munt verkopen wilt tegen de juiste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres met ons  motto Cash and Go; de aankoop van Amerikaanse Buffalo gouden munten is een kwestie van vertrouwen en staat bij ons hoog in het vaandel!

Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het waarderen van edelmetalen werken we door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam www.edelmetaalsm.nl , wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn beheersbaar betrokken bij het proces zonder omwegen of tussenstations als het gaat om het omsmelten van Amerikaanse Buffalo gouden munten bij een aan- / verkoop . Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij hebben we altijd de mogelijkheid om de huidige goudprijs te verhogen om het direct aan u door te geven. Amerikaanse gouden munten van Buffalo hebben soms meer dan alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van uw toestand bent u interessant voor investeerders en kunt u worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het je weten wanneer je je American Buffalo Gold munt presenteert!

De gouden munt van American Buffalo (VS)

De Amerikaanse gouden munt van Buffalo is een zeer populaire beleggingsmunt en is nog niet zo lang op de markt. De eerste munt vond plaats in 2006 door de officiële Amerikaanse munt. Op de voorkant vind u het zijportret van een indiaan, het jaar van uitgifte en een kleine “F” voor de ontwerper van het indianenhoofd “JE Fraser”. Op de achterkant ziet u de afbeelding van een Amerikaanse bizon (Buffalo), de nominale waarde en de indicatie hoeveel fijn goud er in de munt zit. Er is geen verzameltoeslag mogelijk voor een Amerikaanse Buffalo gouden munt, de verkoop- of aankoopwaarde is alleen gebaseerd op de huidige goud prijsafspraken op de beurs plus eventueel een kleine premie als de conditie optimaal is. De Amerikaanse Buffalo gouden munt bestaat altijd uit fijn goud = 999,9 goud = 24 karaat.
De American Buffalo gouden munt is verkrijgbaar met de volgende nominale waarden en gewichtspercentages van fijn goud :

50 dollar = 1 ounce
25 dollar = ½ ounce
10 dollar = ¼ ounce
5 dollar = 1/10 ounce

Gouden Amerikaanse Buffalo- munt verkopen

De verkoop van Amerikaanse gouden Buffalo- munten is bij ons altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt ook de mogelijkheid om heel dicht bij het waarnemen, controleren en beoordelen van uw gouden American Buffalo- munt te zijn en om meer te weten te komen over het gewicht en de authenticiteit van uw American Buffalo- goudmunt om uzelf te overtuigen. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen. 

Als u aan ons goud verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als alternatief bieden wij u aan om thuis een afspraak te maken. Wel zo veilig!

Amerikaanse Buffalo gouden munt

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

5 + 9 =

American Buffalo gouden munt

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS