Aankoop categorie: Goud

Bent u in het bezit van een gouden American Buffalo- munt? Misschien heeft u een gouden Amerikaanse Buffalo- munt gekregen en weet u niet hoeveel deze waard is of denkt u erover om deze te verkopen. Als u uw Amerikaanse Buffalo gouden munt wilt verkopen tegen de juiste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres met ons  motto Cash and Go; de aankoop van Amerikaanse Buffalo gouden munten is een kwestie van vertrouwen en staat bij ons hoog in het vaandel!

Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het waarderen van edelmetalen werken we door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam www.edelmetaalsm.nl , wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn beheersbaar betrokken bij het proces zonder omwegen of tussenstations als het gaat om het omsmelten van Amerikaanse Buffalo gouden munten bij een aan- / verkoop . Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij hebben we altijd de mogelijkheid om de huidige goudprijs te verhogen om het direct aan u door te geven. Amerikaanse gouden munten van Buffalo hebben soms meer dan alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van uw toestand bent u interessant voor investeerders en kunt u worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het je weten wanneer je je American Buffalo Gold munt presenteert!

De gouden munt van American Buffalo (VS)

De Amerikaanse gouden munt van Buffalo is een zeer populaire beleggingsmunt en is nog niet zo lang op de markt. De eerste munt vond plaats in 2006 door de officiële Amerikaanse munt. Op de voorkant vind u het zijportret van een indiaan, het jaar van uitgifte en een kleine “F” voor de ontwerper van het indianenhoofd “JE Fraser”. Op de achterkant ziet u de afbeelding van een Amerikaanse bizon (Buffalo), de nominale waarde en de indicatie hoeveel fijn goud er in de munt zit. Er is geen verzameltoeslag mogelijk voor een Amerikaanse Buffalo gouden munt, de verkoop- of aankoopwaarde is alleen gebaseerd op de huidige goud prijsafspraken op de beurs plus eventueel een kleine premie als de conditie optimaal is. De Amerikaanse Buffalo gouden munt bestaat altijd uit fijn goud = 999,9 goud = 24 karaat.
De American Buffalo gouden munt is verkrijgbaar met de volgende nominale waarden en gewichtspercentages van fijn goud :

50 dollar = 1 ounce
25 dollar = ½ ounce
10 dollar = ¼ ounce
5 dollar = 1/10 ounce

Gouden Amerikaanse Buffalo- munt verkopen

De verkoop van Amerikaanse gouden Buffalo- munten is bij ons altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt ook de mogelijkheid om heel dicht bij het waarnemen, controleren en beoordelen van uw gouden American Buffalo- munt te zijn en om meer te weten te komen over het gewicht en de authenticiteit van uw American Buffalo- goudmunt om uzelf te overtuigen. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen. 

Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als alternatief bieden wij u aan om thuis een afspraak te maken. Wel zo veilig!

Amerikaanse Buffalo gouden munt

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

1 + 1 =

American Buffalo gouden munt

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS