Amerikaanse Buffalo gouden munt

Bent u in het bezit van een gouden American Buffalo- munt? Misschien heeft u een gouden Amerikaanse Buffalo- munt gekregen en weet u niet hoeveel deze waard is of denkt u erover om deze te verkopen. Als u uw Amerikaanse Buffalo gouden munt wilt verkopen tegen de juiste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres met ons  motto Cash and Go; de aankoop van Amerikaanse Buffalo gouden munten is een kwestie van vertrouwen en staat bij ons hoog in het vaandel!

Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het waarderen van edelmetalen werken we door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam www.edelmetaalsm.nl , wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn beheersbaar betrokken bij het proces zonder omwegen of tussenstations als het gaat om het omsmelten van Amerikaanse Buffalo gouden munten bij een aan- / verkoop . Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij hebben we altijd de mogelijkheid om de huidige goudprijs te verhogen om het direct aan u door te geven. Amerikaanse gouden munten van Buffalo hebben soms meer dan alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van uw toestand bent u interessant voor investeerders en kunt u worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het je weten wanneer je je American Buffalo Gold munt presenteert!

American Buffalo gouden munt

De gouden munt van American Buffalo (VS)

De Amerikaanse gouden munt van Buffalo is een zeer populaire beleggingsmunt en is nog niet zo lang op de markt. De eerste munt vond plaats in 2006 door de officiële Amerikaanse munt. Op de voorkant vind u het zijportret van een indiaan, het jaar van uitgifte en een kleine “F” voor de ontwerper van het indianenhoofd “JE Fraser”. Op de achterkant ziet u de afbeelding van een Amerikaanse bizon (Buffalo), de nominale waarde en de indicatie hoeveel fijn goud er in de munt zit. Er is geen verzameltoeslag mogelijk voor een Amerikaanse Buffalo gouden munt, de verkoop- of aankoopwaarde is alleen gebaseerd op de huidige goud prijsafspraken op de beurs plus eventueel een kleine premie als de conditie optimaal is. De Amerikaanse Buffalo gouden munt bestaat altijd uit fijn goud = 999,9 goud = 24 karaat.
De American Buffalo gouden munt is verkrijgbaar met de volgende nominale waarden en gewichtspercentages van fijn goud :

50 dollar = 1 ounce
25 dollar = ½ ounce
10 dollar = ¼ ounce
5 dollar = 1/10 ounce

Gouden Amerikaanse Buffalo- munt verkopen

De verkoop van Amerikaanse gouden Buffalo- munten is bij ons altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt ook de mogelijkheid om heel dicht bij het waarnemen, controleren en beoordelen van uw gouden American Buffalo- munt te zijn en om meer te weten te komen over het gewicht en de authenticiteit van uw American Buffalo- goudmunt om uzelf te overtuigen. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen. 

Amerikaanse Buffalo gouden munt

Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als alternatief bieden wij u aan om thuis een afspraak te maken. Wel zo veilig!