Australische Kangoeroe gouden munt

Aankoop categorie: Goud

Bent u in het bezit van een gouden Australische Kangaroo-munt?

Misschien heeft u in uw muntenverzameling een gouden Australische Kangaroo-munt ontdekt? Met de huidige hoge goudprijs is het de moeite waard om een gouden Australische Kangaroo-munt te verkopen! Met contant geld in de hand kunt u ook wensen vervullen naar uw smaak of een verschuldigde rekening betalen. Als u uw gouden Australische Kangoeroe-munt wilt verkopen, dan zit u goed bij Kost-Baar, want het kopen van een gouden Australische Kangoeroe- munt is een kwestie van vertrouwen! Kost-Baar handelt sinds 1926 actief in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn op een controleerbare manier zonder omwegen of tussenstations bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van Australische Kangaroo gouden munten bij een aan- of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door onze contacten met de raffinaderij, hebben we altijd de mogelijkheid de huidige goud prijsstijgingen rechtstreeks aan u door te geven. Australische kangoeroe gouden munten hebben soms meer dan alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van uw toestand bent u interessant voor investeerders en kunt u worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u uw Australische Kangaroo Gold-munt presenteert!

Australische Kangaroo gouden munt

De Australische Kangaroo gouden munt (voorheen Australian Nugget) is een zeer populaire investeringsmunt. De eerste munt van deze serie werd geslagen in 1986. De munten zijn een officieël betaalmiddel in Australië. Voor de eerste vier jaar in de serie werden beroemde goudklompjes gekozen als het motief op de voorkant, maar vanaf 1990 werd het motief gewijzigd in afwisselende afbeeldingen van de kangoeroe. Voor de Australische Kangaroo gouden munt is geen verzameltoeslag mogelijk, de aankoopwaarde alleen gebaseerd op de huidige gouden prijsafspraken op de beurs plus een kleine toeslag als de conditie optimaal is. De gouden munt van de Australische Kangoeroebestaat altijd uit fijn goud = 999,9 goud = 24 karaat.

De Australische Kangaroo gouden munt is verkrijgbaar met de volgende nominale waarden en gewichtspercentages van fijn goud :

200 Au $ = 2 oz
100 Au $ = 1 oz
50 Au $ = ½ oz
25 Au $ = ¼ oz
15 Au $ = 1/10 oz
5 Au $ = 1/20 oz

Hoe verkoop je een gouden Australische Kangaroo- munt voor contant geld en waarheid?

De verkoop van gouden Australische Kangaroo- munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de goud verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. Dit geeft u ook de mogelijkheid om heel dicht bij het waarnemen, controleren en beoordelen van je Australische Kangaroo- gouden munt te zijn en om meer te weten te komen over het gewicht en de authenticiteit van uw Australische Kangaroo-gouden munt. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen. Als u aan ons verkoopt , ontvang u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

1 + 13 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS