Australische Kangoeroe gouden munt

Australische Kangaroo gouden munt voorzijde/achterzijde

Bent u in het bezit van een gouden Australische Kangaroo-munt?

Misschien heeft u in uw muntenverzameling een gouden Australische Kangaroo-munt ontdekt? Met de huidige hoge goudprijs is het de moeite waard om een gouden Australische Kangaroo-munt te verkopen! Met contant geld in de hand kunt u ook wensen vervullen naar uw smaak of een verschuldigde rekening betalen. Als u uw gouden Australische Kangoeroe-munt wilt verkopen, dan zit u goed bij Kost-Baar, want het kopen van een gouden Australische Kangoeroe- munt is een kwestie van vertrouwen! Kost-Baar handelt sinds 1926 actief in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn op een controleerbare manier zonder omwegen of tussenstations bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van Australische Kangaroo gouden munten bij een aan- of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door onze contacten met de raffinaderij, hebben we altijd de mogelijkheid de huidige goud prijsstijgingen rechtstreeks aan u door te geven. Australische kangoeroe gouden munten hebben soms meer dan alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van uw toestand bent u interessant voor investeerders en kunt u worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u uw Australische Kangaroo Gold-munt presenteert!

De Australische Kangaroo gouden munt (voorheen Australian Nugget) is een zeer populaire investeringsmunt. De eerste munt van deze serie werd geslagen in 1986. De munten zijn een officieël betaalmiddel in Australië. Voor de eerste vier jaar in de serie werden beroemde goudklompjes gekozen als het motief op de voorkant, maar vanaf 1990 werd het motief gewijzigd in afwisselende afbeeldingen van de kangoeroe. Voor de Australische Kangaroo gouden munt is geen verzameltoeslag mogelijk, de aankoopwaarde alleen gebaseerd op de huidige gouden prijsafspraken op de beurs plus een kleine toeslag als de conditie optimaal is. De gouden munt van de Australische Kangoeroe bestaat altijd uit fijn goud = 999,9 goud = 24 karaat.

De Australische Kangaroo gouden munt is verkrijgbaar met de volgende nominale waarden en gewichtspercentages van fijn goud :

200 Au $ = 2 oz
100 Au $ = 1 oz
50 Au $ = ½ oz
25 Au $ = ¼ oz
15 Au $ = 1/10 oz
5 Au $ = 1/20 oz

Hoe verkoop je een gouden Australische Kangaroo- munt voor contant geld en waarheid?

De verkoop van gouden Australische Kangaroo- munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. Dit geeft u ook de mogelijkheid om heel dicht bij het waarnemen, controleren en beoordelen van je Australische Kangaroo- gouden munt te zijn en om meer te weten te komen over het gewicht en de authenticiteit van uw Australische Kangaroo-gouden munt. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen. Als u aan ons verkoopt , ontvang u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).