American Eagle gouden munt

 

American Eagle gouden munt voorzijde / achterzijde

Hoe verkoop ik een gouden American Eagle-munt?

U hebt een muntenverzameling gekregen; daaronder ligt een gouden American Eagle-munt en u weet niet hoeveel deze waard is of denkt u erover om deze te verkopen? Gouden munten zijn niet voor iedereen of voor iedereen weggelegd. Soms geef je er ook de voorkeur aan om het gepaste geld in de hand te hebben om iets naar eigen smaak te kopen. Als u uw gouden American Eagle-munt wilt verkopen, dan bent u bij Kost-Baar.nl aan het juiste adres, want de aankoop van gouden American Eagle-munten is een kwestie van vertrouwen!

Kost-Baar.nl handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar door persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn op een controleerbare manier zonder omwegen of tussenstations bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van gouden American Eagle-munten bij een aan- of verkoop . Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door ons contact met de raffinaderij hebben we altijd de mogelijkheid om de actuele prijsverhogingen van goud rechtstreeks aan u doorberekenen.

Gouden munten van American Eagle hebben soms meer dan alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van uw toestand bent u interessant voor investeerders en kunt u worden aangeboden aan dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u uw gouden American Eagle-munt laat zien!
De gouden American Eagle-munt (VS)

De gouden American Eagle-munt is een zeer populaire munt voor investeerders en wordt sinds 1986 geproduceerd door de officiële munt in Washington. De voorzijde toont een adelaar met een olijftak in zijn klauwen. Hij fladdert over het nest van de vrouwtjesarend met de kuikens. De olijftak is het teken van vrede. Daaronder is de nominale waarde van één dollar plus de hoeveelheid fijn goud . De keerzijde toont het Vrijheidsbeeld met een fakkel in de ene hand en een olijftak in de andere. Op de zijkant staat het jaar van uitgifte van de American Eagle-munt. Voor de American Eagle is geen verzameltoeslag mogelijk, de aankoopwaarde is alleen gebaseerd op de huidige goud prijsafspraken op de beurs plus eventueel een kleine toeslag als de conditie optimaal is. De gouden American Eagle-munt bestaat altijd uit 916,6 delen goud = 22 karaat. De gouden American Eagle-munt is verkrijgbaar met de volgende nominale waarden en gewichtspercentages van fijn goud :

50 dollar = 1 ounce 25 dollar = ½ ounce 10 dollar = ¼ ounce 5 dollar = 1/10 ounce

Dus hoe verkoopt u een gouden American Eagle-munt bij Kost-Baar.nl?

De verkoop van gouden American Eagle-munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. Dit geeft u ook de mogelijkheid om heel dicht bij het waarnemen, controleren en beoordelen van uw gouden American Eagle-munt te zijn en om meer te weten te komen over het gewicht en de authenticiteit van uw American Eagle-goudmunt om jezelf te overtuigen. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen.
Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving. U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).