Britannia gouden munt

 

Britannia gouden munt

Bent u in het bezit van een Britannia Gold munt?

Misschien heeft u bij het ontruimen van een woning of andere eigendommen van een naast familielid of vriend een Britannia gouden munt ontdekt en weet u niet waar u ze het beste kunt verkopen of laten taxeren. Op internet zijn er veel prijzen vinden, maar zijn deze überhaupt realistisch en kunnen ze worden behaald bij verkoop? Wij kunnen u helpen met de waardering of met de verkoop! Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van kostbaarheden en edelmetalen werkt Kost-Baar via persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaals.nl) wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn op een controleerbare manier zonder omwegen of tussenstations bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van gouden Britannia-munten bij een aan- of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door onze contacten met de raffinaderij kunnen we altijd de huidige goud prijsstijgingen rechtstreeks aan u doorgeven. Maar soms hebben gouden Britannia-munten niet alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van de staat waarin de munt zich bevindt, bent u interessant voor investeerders en kunt u contact opnemen met dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u een Britannia gouden munt presenteert !

De gouden Britannia-munt (Groot-Brittannië)

De gouden Britannia-munt wordt sinds 1987 in de officiële munt van Engeland geslagen als de eerste Europese investeringsmunt. De motiefzijde van de gouden munt toont altijd de Britannia (beschermende godin), in verschillende variaties afhankelijk van de periode wanneer de munt is geslagen. Ook op de motiefzijde staat het jaar van uitgifte. De voorkant van het gezicht toont het portret van koningin Elizabeth II plus de nominale waarde van de munt. De gouden Britannia-munt werd tot 2012 geslagen in 916 goud en vanaf 2013 in 999,99 puur goud . Het is op de markt verkrijgbaar in de volgende varianten: 1 ounce = 100 pond ½ ounce = 50 pond 1/4 ounce = 25 pond 1/10 ounce = 10 pond

Hoe verkoop je een gouden Britannia-munt bij Kost-Baar?

De verkoop van gouden Britannia-munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt ook de mogelijkheid om je Britannia Gold-munt van zeer nabij te zien, te controleren en te beoordelen en om het gewicht en de authenticiteit van je Britannia Gold te ontdekken. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen. Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving! U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).