Britannia gouden munt

Aankoop categorie: Goud

Bent u in het bezit van een Britannia Gold munt?

Misschien heeft u bij het ontruimen van een woning of andere eigendommen van een naast familielid of vriend een Britannia gouden munt ontdekt en weet u niet waar u ze het beste kunt verkopen of laten taxeren. Op internet zijn er veel prijzen vinden, maar zijn deze überhaupt realistisch en kunnen ze worden behaald bij goud verkoop? Wij kunnen u helpen met de waardering of met de verkoop! Als een van de weinige bedrijven op het gebied van taxaties van kostbaarheden en edelmetalen werkt Kost-Baar via persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaals.nl) wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn op een controleerbare manier zonder omwegen of tussenstations bij het proces betrokken als het gaat om het omsmelten van gouden Britannia-munten bij een aan- of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. Door onze contacten met de raffinaderij kunnen we altijd de huidige goud prijsstijgingen rechtstreeks aan u doorgeven. Maar soms hebben gouden Britannia-munten niet alleen een smeltwaarde! Afhankelijk van de staat waarin de munt zich bevindt, bent u interessant voor investeerders en kunt u contact opnemen met dealers, verzamelaars of investeerders uit ons netwerk van handelsrelaties. Als dit het geval is, kunnen wij voor u een hogere aanschafwaarde realiseren dan normaal. We laten het u weten wanneer u een Britannia gouden munt presenteert !

De gouden Britannia-munt (Groot-Brittannië)

De gouden Britannia-munt wordt sinds 1987 in de officiële munt van Engeland geslagen als de eerste Europese investeringsmunt. De motiefzijde van de gouden munt toont altijd de Britannia (beschermende godin), in verschillende variaties afhankelijk van de periode wanneer de munt is geslagen. Ook op de motiefzijde staat het jaar van uitgifte. De voorkant van het gezicht toont het portret van koningin Elizabeth II plus de nominale waarde van de munt. De gouden Britannia-munt werd tot 2012 geslagen in 916 goud en vanaf 2013 in 999,99 puur goud . Het is op de markt verkrijgbaar in de volgende varianten: 1 ounce = 100 pond ½ ounce = 50 pond 1/4 ounce = 25 pond 1/10 ounce = 10 pond

Hoe verkoop je een gouden Britannia-munt bij Kost-Baar?

De verkoop van gouden munten zoals Britannia-munten aan ons is altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van ID-kaarten of rijbewijs). Dit is onze topprioriteit! Wij zijn een bedrijf met een rijke traditie en willen bij de verkoop persoonlijk in contact komen met onze klanten en een wederzijds vertrouwen opbouwen. U hebt ook de mogelijkheid om je Britannia Gold-munt van zeer nabij te zien, te controleren en te beoordelen en om het gewicht en de authenticiteit van je Britannia Gold te ontdekken. Marius Tsakonis en zijn team van experts staan ​​altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij doen daarom geen aankopen door artikelen per post of iets dergelijks in te sturen. Als u aan ons verkoopt, ontvangt u het aankoopbedrag direct contant! Een andere mogelijkheid is om te betalen via bankoverschrijving! U kunt onze kantoorruimte bezoeken en daar in een prettige en ontspannen sfeer de verkoop of waardering laten uitvoeren. Als verdere mogelijkheid bieden wij u aan om ter plaatse een afspraak te maken (huisbezoek).

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

4 + 2 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS