Sieraden verkopen Zeeland

Aankoop categorie: Sieraden

U wilt uw sieraden verkopen in Zeeland. Dat regelt u snel en vakkundig bij Kost-baar.nl. Bezoek een van onze locaties in Zeeland en ontdek vandaag nog wat uw sieraden waard zijn! 

Bij ons kunt u onder andere sieraden verkopen in onderstaande plaatsen.

Op al onze locatie kunt u zowel terecht voor de taxatie als de verkoop van uw sieraden.

Sieraden taxeren in Zeeland

Wilt u uw sieraden laten taxeren in Zeeland? Dat kan bij Kost-baar.nl, door onze jarenlange ervaring met de taxatie en inkoop van sieraden kunnen we uw kostbaarheden goed op waarde schatten. Van vintage sieraden tot nieuwe items, wij kunnen in uw bijzijn een taxatie uitvoeren en direct een eerlijk bod uitbrengen. Als u niet veel weet over uw sieraden, maar dit wel graag wilt, kunnen wij u daarbij helpen. We kunnen onderzoek doen om erachter te komen uit welk tijdperk uw sieraad afkomstig is. Hiermee weet u zeker wat de waarde is van uw sieraad en dat u een eerlijke sieraden taxatie in Zeeland heeft gekregen.

Oude en antieke sieraden verkopen in Zeeland

Wilt u oude en antieke sieraden verkopen in Zeeland? Het komt vaak voor dat men antieke of oude sieraden heeft liggen die afkomstig zijn vanuit bijvoorbeeld een erfenis. Deze sieraden kunnen veel waard zijn en u een leuk zakcentje opleveren. Bij Kost-baar.nl kunnen wij deze vintage sieraden voor u taxeren en eventueel van u kopen. Bij ons is taxatie volledig vrijblijvend, u kunt na de taxatie besluiten of u uw oude antieke sieraden wilt verkopen. Of u nu in Middelburg, Kerkwerve, Goes, Vlissingen of een andere plaats in Zeeland woont, wij hebben altijd een locatie in de buurt waar u uw antieke sieraden in Zeeland kunt verkopen

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

9 + 1 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS