Aankoop categorie: Sieraden

Heeft u sieraden van Theodor Fahrner Manufactory die u graag wilt verkopen?
Kost-Baar heeft een lange bedrijfsgeschiedenis en streeft sinds 1926 voortdurend naar uitbreiding van handelsrelaties. Eigenaar Marius Tsakonis en zijn team helpen u graag met het taxeren van Fahrner-sieraden en bieden u, als u van plan bent te verkopen, een niet-bindend aankoopbod. Dankzij internationale contacten en afzetmarkten zijn wij in staat u de hoogste prijzen te bieden. Integriteit en competentie staan ​​bij ons hoog in het vaandel, zodat we een wederzijds vertrouwen kunnen opbouwen met onze klanten. Het onderzoek en het wegen van de meegebrachte voorwerpen met u samen is belangrijk voor ons, zodat u op elk moment vragen kunt stellen en wij deze direct kunnen beantwoorden. Voor een waardering of een verkoop kunt u langskomen op ons kantoor of u kunt ter plaatse een afspraak maken voor een huisbezoek. Een verkoop is altijd persoonlijk bij ons en in plaats daarvan met legimatie (op vertoon van ID-kaarten aan het personeel of rijbewijs). Bij verkoop krijgt u het aankoopbedrag direct contant uitbetaald of, indien u dat wenst, kan de betaling via bankoverschrijving worden voldaan.

Theodor Fahrner werd in 1859 in Pforzheim geboren. Als tiener begon hij een opleiding tot staalgraveur en ontving zijn artistieke opleiding aan de School of Applied Arts in Pforzheim. De vader van Theodor Fahrner stierf in 1883 en hij nam zijn sieradenatelier over. Tegen het einde van de 19e eeuw had Fahrner al verschillende patenten geregistreerd. Ten slotte startte hij een samenwerking met de lettertype- en sieradenontwerper van de Art Nouveau-stijl, Max Joseph Gradl. Gradl creëerde de ontwerpen, Fahrner maakte de sieraden. Op de Wereldtentoonstelling van Parijs in 1900 ontving Fahrner een zilveren medaille en stond hij dus alom bekend om zijn Jugendstil-sieraden. De sieraden van Fahrner worden gekenmerkt door het gebruik van zilver, soms in vergulde varianten. De sieradencreaties waren vaak bezet met marcasieten en springen nog steeds in het oog met hun uitgebreide filigraanwerk. De invloed van Max Joseph Gradl en andere kunstenaars is vaak terug te zien in verschillende sieraden; ze verschillen enigszins van de originele creaties van Fahrner. Na zijn dood in 1919 werd de fabriek Theodor Fahrner gekocht door de juwelier Gustav Braendle. Fahrner was een pionier op het gebied van Art Nouveau-sieraden en het ontwerp is nog steeds erg in trek bij sieradenliefhebbers.

Kost-Baar helpt u graag bij het beoordelen van uw Fahrner-sieraden en geeft u een vrijblijvend aankoopbedrag. Neem contact met ons op!

Fahrner sieraden

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

1 + 3 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS