Sieraden verkopen Vlissingen

Aankoop categorie: Sieraden

U wilt uw sieraden verkopen in Vlissingen. Dat regelt u snel en vakkundig bij Kost-baar.nl. Bezoek een van onze locaties in Zeeland en ontdek vandaag nog wat uw sieraden waard zijn! 

Sieraden verkopen bij Kost-baar.nl in Vlissingen is heel eenvoudig.

  • Maak eenvoudig online een afspraak
  • We taxeren uw sieraden gratis en vrijblijvend
  • Betaling kan contant of via een bankoverschrijving

Sieraden taxeren in Vlissingen

U bent bij Kost-baar.nl aan het juiste adres wanneer het gaat om sieraden taxeren en verkopen in Vlissingen. Bij ons krijgt u altijd een eerlijke taxatie voor uw sieraden. Onze experts kunnen een snelle taxatie doen waar u bij staat of een onderzoek doen naar uw sieraad. Dit laatste kan interessant zijn wanneer uw sieraad bijvoorbeeld een erfstuk is dat al generaties lang in het bezit van uw familie is. Met een onderzoek kunnen we achterhalen uit welk tijdperk uw erfstuk afkomstig is. Of u nu een snelle taxatie of een volledig onderzoek wilt, bij Kost-baar.nl krijg u altijd een eerlijke taxatie en een goede prijs voor uw kostbaarheden. Onze experts hebben een jarenlange ervaring waardoor we ook met een snelle taxatie een goede en juiste waardering kunnen geven bij sieraden taxatie in Vlissingen..

Hoe werkt sieraden verkopen in Vlissingen

Als u sieraden wilt verkopen in Vlissingen, kunt u het beste terecht bij onze locatie in Middelburg. U kunt dan namelijk binnen 15 minuten al bij ons op locatie zijn. Bel direct of neem een kijkje in onze agenda om een afspraak te maken. Helaas kunt u op deze locatie niet langskomen zonder afspraak. Kunt u niet bij ons op locatie komen of vindt u het prettiger dat we bij u langskomen op locatie? Neem dan even telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken voor sieraden verkopen in Vlissingen.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

14 + 14 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS