Goud verkopen in Amsterdam

Wilt u graag uw goud verkopen in Amsterdam? Of het nou gaat om oud goud, gouden sieraden of een gouden horloge verkopen in Amsterdam. Het is van groot belang dat u juist wordt geïnformeerd over de waarde van uw goud. Daarom staat vertrouwen bij ons hoog in het vaandel. Bent u al bekend met Kost-Baar in Amsterdam? Misschien kent u ons nog van de goudbussen of van iemand die al eerder zaken met ons heeft gedaan. Hoe dan ook, we heten u graag welkom op één van onze locaties in Amsterdam.

banner

Wat is mijn goud waard?

Voordat u besluit uw goud te verkopen is het van uiterst belang te weten wat de exacte waarde van uw goud betreft. Hiervoor kunt u uiteraard online de wereldwijde goudprijs checken. Echter, enkel afgaan op de actuele koers kan zorgen voor misverstanden. Laat u daarom altijd vooraf goed informeren over de facetten die van belang zijn bij het taxeren van uw goud. Bij Kost-Baar handelen we al sinds 1926 in verschillende edelmetalen, zoals de in- en verkoop van goudbaren, gouden voorwerpen, gouden horloges etc. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende goud taxatie in Amsterdam.

Goud laten taxeren in Amsterdam

Wilt u uw goud taxeren in Amsterdam? Ongetwijfeld zult u zich dan afvragen hoe een goudtaxatie in zijn werk gaat. Dit hangt allereerst af van het soort goud dat u wenst te verkopen. De stappen die wij in ieder geval doorlopen gaan als volgt:

Ten eerste kijken wij naar de zuiverheid van uw goud. De zuiverheid wordt aangeduid met de hoeveelheid karaat. Het hoogst mogelijke karaat is 24, wat inhoud dat er een gehalte van 99,9% of hoger aan zuiver goud aanwezig is in het object. In de meeste gouden voorwerpen kunnen we het karaat achterhalen door het ingegraveerde keurteken te analyseren.

Om de zuiverheid te dubbelchecken gebruiken we bij de tweede stap het toetssteen en toetswater. Dit water wordt ook wel koningswater genoemd. Door de toetsstreep te laten oplossen in koningswater kunnen we testen wat het aanwezige gehalte is in uw gouden voorwerp(en). In de derde stap gaan we wegen. Omdat iedere gram telt maken we uitsluitend gebruik van speciale weegschalen. In de vierde en laatste stap vermenigvuldigen we het exacte gewicht met de actuele goudkoers. Voilà, de waarde van uw goud is bekend en vanaf dit punt is het aan u om te bepalen wat u ermee wilt doen. Besluit u uw goud te verkopen in Amsterdam bij Kost-Baar? Dan kunnen we u direct uitbetalen. Maak voor een vrijblijvende goud taxatie een afspraak in Amsterdam. Uiteraard kunt u ook eerst even bellen of whatsappen voor meer informatie.

goud verkopen amsterdam

Waar kan ik mijn goud verkopen?

Het verkopen van uw oud goud, goudbaren of andere gouden voorwerpen kunt u doen op een van onze 16 locaties in Nederland. U kunt bijvoorbeeld uw goud verkopen in Amsterdam. We beginnen altijd met een vrijblijvend advies over onder meer de waarde van uw goud. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw goud te verkopen in Amsterdam? Bel direct een van onze specialisten voor het maken van een afspraak bij u in de buurt.

Hoe werkt goud verkopen Amsterdam bij Kost – Baar?

Het verkopen van uw goud in Amsterdam doen we ten alle tijden via een afspraak op een fysieke locatie. Op deze manier kunnen we u van A tot Z meenemen in het proces inclusief gratis taxatie. Het verkopen van goud in Amsterdam doet u op vertoon van uw identiteitsbewijs in het bijzijn van een van onze specialisten. Het bedrijf Kost-Baar kent een rijke historie en daarom hechten wij veel waarde aan het naleven van onze principes. De in- en verkoop van edelmetalen doen wij hierom uitsluitend op fysieke locaties, waarbij persoonlijk contact en vertrouwen van essentieel belang zijn. Een afspraak kunt u met ons inplannen op kantoor of bij u thuis. In het laatste geval komen we bij u langs op een door u gewenste datum en tijdstip.

GOUD PER CATEGORIE

Amerikaanse Buffalo gouden munt
Amerikaanse Buffalo gouden munt
American Eagle gouden munt
Australische Kangoeroe gouden munt
Gouden muntstuk van de Wiener Philharmoniker
Gouden muntstuk van de Wiener Philharmoniker
China panda gouden munt
China panda gouden munt
Britannia gouden munt
Duitse gouden munten
goudstaaf
Goudstaaf
Gouden munten
goud verkopen den haag
Goudklompen
Tandheelkundig goud
Tandheelkundig goud
Maple Leaf gouden munt
Zwitserse frank Vreneli-munt
Zwitserse frank Vreneli-munt
Kruegerrand goud
Krugerrand gouden munten