Aankoop categorie: Goud

Wilt u graag uw goud verkopen in Amsterdam? Of het nou gaat om oud goud, gouden sieraden of een gouden horloge verkopen in Amsterdam. Het is van groot belang dat u juist wordt geïnformeerd over de waarde van uw goud. Daarom staat vertrouwen bij ons hoog in het vaandel. Bent u al bekend met Kost-Baar in Amsterdam? Misschien kent u ons nog van de goudbussen of van iemand die al eerder zaken met ons heeft gedaan. Hoe dan ook, we heten u graag welkom op één van onze locaties in Amsterdam.

Afspraak in Amsterdam

Wat is mijn goud waard?

Voordat u besluit uw goud te verkopen is het van uiterst belang te weten wat de exacte waarde van uw goud betreft. Hiervoor kunt u uiteraard online de wereldwijde goudprijs checken. Echter, enkel afgaan op de actuele koers kan zorgen voor misverstanden. Laat u daarom altijd vooraf goed informeren over de facetten die van belang zijn bij het taxeren van uw goud. Bij Kost-Baar handelen we al sinds 1926 in verschillende edelmetalen, zoals de in- en verkoop van goudbaren, gouden voorwerpen, gouden horloges etc. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvende goud taxatie in Amsterdam.

Goud laten taxeren in Amsterdam

Wilt u uw goud taxeren in Amsterdam? Ongetwijfeld zult u zich dan afvragen hoe een goudtaxatie in zijn werk gaat. Dit hangt allereerst af van het soort goud dat u wenst te verkopen. De stappen die wij in ieder geval doorlopen gaan als volgt:

Ten eerste kijken wij naar de zuiverheid van uw goud. De zuiverheid wordt aangeduid met de hoeveelheid karaat. Het hoogst mogelijke karaat is 24, wat inhoud dat er een gehalte van 99,9% of hoger aan zuiver goud aanwezig is in het object. In de meeste gouden voorwerpen kunnen we het karaat achterhalen door het ingegraveerde keurteken te analyseren.

Om de zuiverheid te dubbelchecken gebruiken we bij de tweede stap het toetssteen en toetswater. Dit water wordt ook wel koningswater genoemd. Door de toetsstreep te laten oplossen in koningswater kunnen we testen wat het aanwezige gehalte is in uw gouden voorwerp(en). In de derde stap gaan we wegen. Omdat iedere gram telt maken we uitsluitend gebruik van speciale weegschalen. In de vierde en laatste stap vermenigvuldigen we het exacte gewicht met de actuele goudkoers. Voilà, de waarde van uw goud is bekend en vanaf dit punt is het aan u om te bepalen wat u ermee wilt doen. Besluit u uw goud te verkopen in Amsterdam bij Kost-Baar? Dan kunnen we u direct uitbetalen. Maak voor een vrijblijvende goud taxatie een afspraak in Amsterdam. Uiteraard kunt u ook eerst even bellen of whatsappen voor meer informatie.

Waar kan ik mijn goud verkopen?

Het verkopen van uw oud goud, goudbaren of andere gouden voorwerpen kunt u doen op een van onze 16 locaties in Nederland. U kunt bijvoorbeeld uw goud verkopen in Amsterdam. We beginnen altijd met een vrijblijvend advies over onder meer de waarde van uw goud. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw goud te verkopen in Amsterdam? Bel direct een van onze specialisten voor het maken van een afspraak bij u in de buurt.

Hoe werkt goud verkopen Amsterdam bij Kost – Baar?

Het verkopen van uw goud in Amsterdam doen we ten alle tijden via een afspraak op een fysieke locatie. Op deze manier kunnen we u van A tot Z meenemen in het proces inclusief gratis taxatie. Het verkopen van goud in Amsterdam doet u op vertoon van uw identiteitsbewijs in het bijzijn van een van onze specialisten. Het bedrijf Kost-Baar kent een rijke historie en daarom hechten wij veel waarde aan het naleven van onze principes. De in- en verkoop van edelmetalen doen wij hierom uitsluitend op fysieke locaties, waarbij persoonlijk contact en vertrouwen van essentieel belang zijn. Een afspraak kunt u met ons inplannen op kantoor of bij u thuis. In het laatste geval komen we bij u langs op een door u gewenste datum en tijdstip.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

4 + 3 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Goud dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS