Aankoop categorie: Horloge

Wil je jouw horloge verkopen in Maastricht? Zoek niet verder! Bij Kost-baar bieden we verschillende mogelijkheden voor horlogeverkoop en taxatie in Maastricht. Op deze pagina ontdek je hoe je jouw horloge kunt verkopen, hoe wij te werk gaan en waarom Kost-baar de beste keuze is voor het verkopen van jouw horloge. Lees verder en maak kennis met de wereld van horlogeverkoop in Maastricht!

Hoe kan ik mijn horloge verkopen?

Bij Kost-baar begrijpen we dat het verkopen van jouw horloge een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we een eenvoudig en betrouwbaar proces voor horlogeverkoop in Maastricht. Of je nu een oud horloge, een merkhorloge of een horloge van een bepaald type hebt, wij zijn geïnteresseerd! Onze experts zullen jouw horloge taxeren op basis van verschillende factoren, zoals merk, staat en zeldzaamheid.

Horloge taxatie in Maastricht

Bij Kost-baar geloven we in transparantie en eerlijkheid. Daarom bieden we een gratis horloge taxatie in Maastricht. Breng je horloge naar onze winkel en onze ervaren taxateurs zullen een professionele beoordeling uitvoeren. We zullen je informeren over de waarde van jouw horloge en je een eerlijk aanbod doen. Of je nu akkoord gaat of niet, onze taxatie is vrijblijvend en zonder verplichtingen.

Waarom kiezen voor Kost-Baar?

Ervaring en expertise: Kost-baar heeft jarenlange ervaring in horlogeverkoop en taxatie. Onze experts kennen de markt en kunnen de waarde van jouw horloge nauwkeurig bepalen.

  1. Eerlijke prijzen: We streven naar eerlijke en marktconforme prijzen voor jouw horloge. Ons aanbod is gebaseerd op grondig onderzoek en een diepgaande kennis van de horlogemarkt.
  2. Gemak en betrouwbaarheid: Bij Kost-baar nemen we het hele proces uit handen. Van de taxatie tot de uiteindelijke verkoop, wij zorgen voor een soepele en betrouwbare ervaring.

Als je jouw horloge wilt verkopen in Maastricht, biedt Kost-baar de beste opties en een professionele service. Met onze gratis horloge taxatie en eerlijke prijzen zorgen we ervoor dat je een bevredigende ervaring hebt bij het verkopen van jouw horloge. Neem vandaag nog contact met ons op of breng een bezoek aan onze winkel in Maastricht. Verkoop jouw horloge bij Kost-baar en ontdek de waarde van jouw kostbare bezit!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

15 + 7 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS