Breitling verkopen

Aankoop categorie: Horloge

Wilt u uw Breitling verkopen of heeft u een schatting van de waarde nodig? Dat begint natuurlijk met een inkoper die u alles kan vertellen over uw Breitling horloge. Of uw Breitling horloge nou heeft gediend als meetinstrument, als statussymbool of als object dat al jaren in de kast ligt, wij adviseren u graag over de huidige waarde van uw Breitling horloge. Kost-Baar beschikt over een groot, internationaal netwerk van handelsrelaties en contacten voor Breitling-liefhebbers.  Hiermee doen wij ons best om voor u de beste prijs te realiseren. Profiteer van persoonlijk advies over de verkoop of taxatie van uw Breitling. 

AFSPRAAK MAKEN

Breitling verkopen zonder papieren

Wilt u uw Breitling verkopen, maar bent u niet meer in bezit van de originele papieren? Dit heeft met name invloed op de waarde van uw Breitling horloge. Uiteraard kunnen we u voorzien van een hogere prijs wanneer u uw Breitling horloge kan voorzien van originele documentatie, zoals garantiepapieren, ontvangstbewijzen alsmede de originele verpakking. Desalniettemin staan we ook voor u klaar wanneer u uw Breitling wilt verkopen zonder papieren. Dit begint eveneens bij het laten taxeren van uw Breitling horloge. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen of een afspraak te maken bij u in de buurt.  

De historie van Breitling

Breitling behoort zeker tot een van de bekendste horlogemerken ter wereld. Met haar veelal sportieve uitstraling neemt het horlogemerk een bijzondere positie in de horlogewereld in. Maar hoe ziet de geschiedenis van dit onmiskenbare merk er eigenlijk uit?

Het bedrijf Breitling werd in 1884 in Saint Imier (Zwitserland) opgericht door de horlogemaker Léon Breitling. Vanaf het begin concentreerde hij zich op de productie van chronografen, in het Nederlands ook wel bekend als stopwatch. Tegen het einde van de 19e eeuw had Breitling in 16 jaar tijd meer dan 100.000 chronografen en stopwatches verkocht. Breitling wordt beschouwd als de uitvinder van de timer / tachymeter, waarmee automobilisten hun snelheid konden meten.

Léon Breitling stierf in 1914 en het bedrijf ging over op zijn zoon Gaston Breitling. Hij zette de productie van chronografen met veel succes voort. Gaston Breitling stierf heel vroeg en plotseling in 1927. Het bedrijf werd aanvankelijk gedurende 5 jaar geleid door een extern team totdat zijn zoon Willy, toen nog maar 14 jaar oud, in zijn voetsporen kon treden. In 1934 richtte Willy Breitling op ’s werelds eerste pols chronograaf met 2 extra pushers. In 1936 ontwikkelde Breitling speciaal voor piloten chronografen met zwarte wijzerplaten, gemakkelijk herkenbare lichtgevende cijfers en wijzers en een draaibare lunette. Een andere prestatie exclusief voor piloten was de gangreserve van acht dagen voor alle klokken, uurwerken en pilotenhorloges aan boord. Vanaf nu leverde Breitling aan de Royal Air Force.

In de loop van de jaren ontwikkelde Willy tal van beroemde, multifunctionele modellen zoals de “Navitimer” welke gezien wordt als de doorbraak in de collectie van Breitling. Het volgende hoogtepunt werd gepresenteerd in 1988. Het model “Emergency”. Deze werd uitgerust met een noodzender en verder geperfectioneerd totdat de volledig ontwikkelde versie in 1995 op de markt kwam. Breitling vierde in 2009 zijn 125-jarig bestaan en presenteerde het “B1”-model, een speciaal gebouwd uurwerk voor automatische chronografen. In 2017 is het grootste deel van de productie verkocht aan CVC Capital Partners. Een jaar later kwamen de overige aandelen. Georges Kern (zoon van een luxe juwelier in Düsseldorf) werd aangesteld als directeur.

De laatste jaren is het Breitling horloge onmisbaar binnen de collectie van horloge opkopers en zo zijn ook wij van Kost-Baar groot liefhebber van dit bijzondere stukje ambacht. 

Inkoop Breitling modellen 

Bent u benieuwd naar de modellen van Breitling die wij inkopen? Hieronder hebben we alle collecties en belangrijkste modellen van Breitling voor u op een rijtje gezet:

 • Aeromarine
 • Avenger
 • Aviator 8
 • Chronomat
 • Chrono-Matic
 • Colt
 • Exospace B55 Connected
 • Bentley
 • Galactic
 • Montbriilant
 • Navitimer
 • Professionele
 • Superocean
 • Top Time
 • Transocean
 • Windrider

CONTACT

Welke merkhorloges kopen wij nog meer in?

Wilt u uw Breitling verkopen, Rolex verkopen, Omega verkopen, Tag Heuer verkopen of een ander merk horloge verkopen?  Kost-Baar heeft sinds 1926 haar handelsrelaties gestaag uitgebreid en staat voortdurend in contact met gerenommeerde dealers en verzamelaars van merkhorloges. Gebruik dit in uw voordeel voor uw gratis expertise of voor een vrijblijvende koopofferte. Wij kopen en verkopen in het belang van onze klanten, dit is waar Kost-Baar met haar naam voor staat!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

3 + 10 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS