Horloge verkopen Haarlem

Aankoop categorie: Horloge

Bent u van plan uw horloge te verkopen in Haarlem? Zo ja, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als uw betrouwbare horloge-inkoper zijn we gespecialiseerd in het aankopen van gebruikte horloges van diverse merken. Ons team van horloge-experts is gepassioneerd door elk facet van horloges. We zijn bekend met verschillende merken, modellen en stijlen en hebben een scherp oog voor detail om de waarde van uw horloge nauwkeurig te bepalen. Of het nu gaat om een luxe horloge van Rolex, Omega of Patek Philippe, of een meer betaalbaar merk, we behandelen elke klant met dezelfde zorg en aandacht. Via ons contactformulier kunt u snel een afspraak maken met een van onze taxateurs in Haarlem. Liever eerst even telefonisch contact? Bel naar: 06-28 25 13 11 en wij adviseren u over uw horloge verkoop in Haarlem.

Het Verkoopproces in Haarlem

Het verkopen van uw horloge in Haarlem is een eenvoudig proces met onze begeleiding. Zodra u contact met ons opneemt, vragen we u om enkele basisgegevens over uw horloge te verstrekken, zoals het merk, het model, de leeftijd en de algehele staat. Op basis van deze informatie zullen onze experts een eerste schatting maken van de waarde van uw horloge.

Vervolgens regelen we een persoonlijke ontmoeting in Haarlem op een locatie en tijdstip dat voor u het beste uitkomt. Tijdens deze ontmoeting zal een van onze deskundigen uw horloge grondig inspecteren en de definitieve waardebepaling vaststellen. Ons doel is om u een eerlijke prijs te bieden, gebaseerd op de actuele marktwaarde en de conditie van uw horloge.

Tips voor een succesvolle verkoop

Hier zijn enkele nuttige suggesties die kunnen bijdragen aan een succesvolle verkoop van uw horloge in Haarlem:

  1. Onderhoud uw horloge: Zorg ervoor dat uw horloge in goede staat verkeert voordat u het verkoopt. Een goed onderhouden horloge kan een hogere waarde hebben dan een versleten exemplaar.
  2. Bewaar de originele doos en papieren: Als u de originele doos, garantiebewijzen en andere documenten nog heeft, kan dit de waarde van uw horloge verhogen.
  3. Wees eerlijk over de staat: Wees transparant over eventuele gebreken of reparaties die uw horloge heeft ondergaan. Dit vergroot het vertrouwen van potentiële kopers.
  4. Ken de marktwaarde: Doe wat onderzoek naar vergelijkbare horloges om een idee te krijgen van de huidige marktwaarde. Dit helpt u realistische verwachtingen te hebben.

De verkoop van uw horloge in Haarlem!

Bij ons streven we ernaar om het verkoopproces van uw horloge in Haarlem zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden van begin tot eind. Vertrouw op onze expertise en ervaring om de beste deal voor uw horloge te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons weten hoe we u kunnen helpen!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

15 + 10 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS