Horloge verkopen Utrecht

Aankoop categorie: Horloge

Wil jij je polshorloge verkopen in Utrecht? Zoek niet verder! Bij Kost-baar presenteren wij een divers scala aan mogelijkheden voor horlogeverkoop en taxatie in Utrecht. Op deze pagina zul je ontdekken hoe je jouw uurwerk kunt aanbieden, hoe wij te werk gaan en waarom Kost-baar een verstandige keuze is voor het verkopen van jouw kostbare polshorloge. Via ons contactformulier kunt u snel een afspraak maken met een van onze taxateurs in Utrecht. Liever eerst even telefonisch contact? Bel naar: 06-28 25 13 11 en wij adviseren u over uw horloge verkoop in Utrecht.

Hoe kan ik mijn horloge te koop aanbieden?

Bij Kost-baar beseffen wij dat het verkopen van jouw polshorloge een cruciale beslissing is. Daarom bieden wij een eenvoudig en betrouwbaar proces voor horlogeverkoop in Utrecht. Ongeacht of je een antiek uurwerk, een merkhorloge, of een exemplaar van bijzondere makelij bezit, wij zijn zeer geïnteresseerd! Onze deskundigen zullen jouw polshorloge nauwkeurig taxeren op basis van diverse factoren, zoals het merk, de conditie en de zeldzaamheid.

Horloge taxatie in Utrecht

Bij Kost-baar zijn wij van mening dat transparantie en eerlijkheid van essentieel belang zijn. Daarom voorzien wij in een kosteloze horloge taxatie in Utrecht. Breng jouw uurwerk naar onze winkel, waar onze ervaren taxateurs een professionele beoordeling zullen uitvoeren. Wij zullen je op de hoogte stellen van de waarde van jouw polshorloge en je een eerlijk voorstel doen. Ongeacht of je hiermee akkoord gaat of niet, onze taxatie is vrijblijvend en verplicht je tot niets.

Waarom kiezen voor Kost-Baar?

Ervaring en expertise: Kost-baar heeft een uitgebreide ervaring in horlogeverkoop en taxatie. Onze specialisten zijn vertrouwd met de markt en kunnen nauwkeurig de waarde van jouw polshorloge vaststellen.

Eerlijke prijzen: Wij streven naar billijke en marktconforme prijzen voor jouw uurwerk. Ons aanbod is gebaseerd op grondig onderzoek en diepgaande kennis van de horlogemarkt.

Gemak en betrouwbaarheid: Bij Kost-baar nemen wij het volledige proces op ons. Van de taxatie tot de uiteindelijke verkoop, wij waarborgen een vlot en betrouwbaar traject.

Indien je jouw horloge wilt slijten in Utrecht, biedt Kost-baar de beste opties en een professionele service. Met onze gratis horloge taxatie en eerlijke prijzen zorgen wij ervoor dat je een bevredigende ervaring beleeft bij het verkopen van jouw uurwerk. Neem vandaag nog contact met ons op of breng ons een bezoek in Utrecht. Verkoop jouw horloge bij Kost-baar en ontdek de waarde van jouw dierbare bezit!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

12 + 1 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS