Tin

Aankoop categorie: Tin

In de meeste seniorenhuishoudens is een grote verscheidenheid aan tinnen voorwerpen te vinden. Inmiddels zijn tinnen artikelen niet meer modern en eigentijds en verkopen de eigenaren hun tinnen artikelen liever. Kost-Baar koopt tin! De huidige tinprijs op de beurs dient als basis voor waardering. De waarde is hier niet enorm, maar door het hoge gewicht van de tinnen items kan er wel een klein extra bedrag bij elkaar komen voor je portemonnee!

Er zijn veel verschillende tinnen voorwerpen, zoals kannen, borden, vazen, schnapsbekers, lepels en nog veel meer. Net als zilver of goud wordt tin in verschillende legeringen geproduceerd. Hoe hoger de legering, hoe meer er met een verkoop kan worden bereikt. Tin wordt meestal dienovereenkomstig gestempeld met 95%, 90% of zelfs slechts 50%. De extra metalen zijn grotendeels koper, lood of antimoon. Tin moet niet worden verward met zink- of loodproducten. Metalen zijn qua kleur vergelijkbaar, maar zink en lood zijn veel lager in waarde dan tin.

Kost-Baar neemt uw tin graag aan. Wij sorteren uw artikelen op legering en bieden u een redelijk bedrag voor een aankoop. U beslist op uw gemak of u uw tinnen voorwerpen bij ons wilt verkopen. Een andere mogelijkheid om uw artikelen te gebruiken (bijvoorbeeld als het enkele stuks met een laag gewicht betreft) is de schenking aan het goede doel “GGFE”. GGFE is eind 2020 opgericht door de ondernemer van Kost-Baar, Marius Tsakonis. Het doel van de GGFE is de steun van voornamelijk senioren die hun leven lang hebben gewerkt en nu niet genoeg pensioenen krijgen om een waardig leven te leiden. De GGFE probeert items met een lage waarde te verkopen zodat de opbrengst kan worden gebruikt voor deze ouderen. Meer informatie over dit goede doel vind u op de website (www.GGFE.de).

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

6 + 6 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Tin dat wij aankopen

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS