Horloge verkopen Rotterdam

Aankoop categorie: Horloge

Wilt u uw horloge verkopen in Rotterdam? Welk uniek exemplaar u ook in huis heeft liggen, bij Kost-Baar is geen enkel type meer onbekend. Daarom beginnen we altijd met het geven van vrijblijvend advies over de waarde van uw horloge. Wat de precieze waarde van uw horloge zal zijn hangt af van allerlei factoren. Zo kijken we naar de staat van uw horloge, de onderdelen, de volledigheid, maar ook naar de uniciteit van uw exemplaar. Wat zijn de prijzen op de markt voor het verkopen van uw horloge? Wanneer u na een taxatie besluit om uw horloge te verkopen in Rotterdam bij Kost-Baar kunnen we u dezelfde dag al uitbetalen. We zien u graag.  

AFSPRAAK IN ROTTERDAM

Horloge taxatie in Rotterdam

Bij het verkopen van uw horloge in Rotterdam is het van belang dat u bewust bent van de waarde van uw horloge. Een goede horloge taxatie vereist specialistische kennis en voldoende ervaring. Horloges kunnen immers tientallen jaren mee gaan. Bij Kost-Baar staan er taxateurs klaar, die al jaren het vak beoefenen en u daarom graag verder helpen met de verkoop van uw horloge in Rotterdam. Het familiebedrijf Kost-Baar heeft haar deuren geopend in het jaar 1926 onder de voormalige naam Juwelier Schreuders. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot één van de leidende aankoopkantoren gespecialiseerd in horloges. Niet alleen kunt u uw horloge laten taxeren in Rotterdam, ook heeft u de mogelijkheid om uw horloge taxatie uit te voeren in een van onze 16 locaties verspreid door heel Nederland. Zelfs onze vestigingen in Duitsland van Bares und Wahres helpen u graag verder.

Bent u nog steeds op zoek naar een horloge opkoper in Rotterdam? Een afspraak bij u in de buurt maakt u eenvoudig door te bellen, appen of ons contactformulier in te vullen.

Inkoop gouden horloges, merkhorloges en antieke horloges

Met onze jarenlange ervaring in de inkoop van horloges zijn we alle verschillende typen al tegengekomen. Zo kunt u bij ons uw gouden horloge verkopen, merkhorloge verkopen en/of uw antieke horloge verkopen. Wat betreft de merkhorloges zijn we thuis in merken, zoals Rolex, Omega, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Tag Heuer, Patek Phillip. Heeft u een ander horloge in bezit en wilt u deze verkopen in Rotterdam? Selecteer hieronder uw merkhorloge en lees meer over wat voor u van toepassing is. Indien u niet zo goed weet wat voor type horloge u in huis heeft nodigen we u graag uit in Rotterdam. Onze kenners staan voor u klaar.

Maak een afspraak met Kost-Baar in Rotterdam

Een afspraak maken bij u in de buurt in Rotterdam? Neem direct een kijkje in onze agenda en plan uw afspraak op een moment dat u schikt. Uiteraard kunt u ook even bellen of ons berichten per Whatsapp. Indien u liever ons uitnodigt bij u op locatie willen we u vragen even telefonisch contact op te nemen voor de mogelijkheden. Naast de inkoop van horloges in Rotterdam kunnen we u ook voorzien van advies over het verkopen van goud in Rotterdam, zilver, platina en nog veel meer.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

1 + 11 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS