Zilveren bestek

Aankoop categorie: Zilver

Zilveren bestek verkopen? Ja of nee?

Heeft u zilveren bestek in handen gekregen tijdens een liquidatie van huisraad of bij het opruimen? U zult waarschijnlijk de relatief grote vorktanden of de bijna onhandige mesbladen op oud zilveren bestek opmerken. Nu rijst de vraag of u het wilt verkopen, en zo ja, waar kan het het beste worden verkocht? Het team van Kost-Baar helpt u graag bij een verkoopproject! Edelmetalen zoals zilver kopen is voor ons een vertrouwde en dagelijkse bezigheid. Zilveren bestek wordt, afhankelijk van conditie, patroon en fabricage omgesmolten bij onze jarenlange en vertrouwde partner, de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), of het zilveren bestek wordt aangeboden aan particulieren of zakenpartners uit ons internationale netwerk van handelsrelaties. Kost-Baar is een traditioneel bedrijf, geleid door Marius Tsakonis, dat kan terugkijken op een lange geschiedenis. De handel in kostbaarheden wordt al bijna 100 jaar, sinds 1926, van generatie op generatie voortgezet. Bij ons bent u in goede handen als het gaat om in- en verkoop van edelmetalen en kostbaarheden. Het verkopen van zilveren bestek is momenteel de moeite waard vanwege de hoge zilverprijzen. Met een bestek van meerdere kilo’s kunt u een flink bedrag in de verkoop behalen!

Waar moet u op letten bij zilveren bestek?

Zilveren bestek is niet zomaar zilveren bestek! Zilverkleurig bestek wordt in de familie vaak van generatie op generatie doorgegeven, met de aanwijzing dat dit zilveren bestek zeer waardevol is! Als het vervolgens aan ons wordt aangeboden voor een gratis schatting of expertise, is vaak gebleken dat het bestek slechts verzilverd is. Dat scheelt enorm bij een waardering of verkoop. Terwijl echt zilveren bestek meestal volledig van zilver is gemaakt (behalve de mesbladen), heeft verzilverd bestek maar een heel dun laagje zilver! De te behalen koopprijzen zijn hier heel anders. Om het verschil tussen zilveren bestek en verzilverd bestek te herkennen, moet er grondiger naar gekeken worden. Zilveren bestek wordt, net als bijvoorbeeld zilveren sieraden, in verschillende legeringen aangeboden, zodat de volgende keurmerken op zilveren bestekken kunnen worden aangetroffen:
800 / – 835 / – 925 / –

Als uw bestek echt zilveren bestek is, kunt u verder onderzoek doen als de eerste indruk veelbelovend is. Is het een antiek bestek? In welk land is het gemaakt? Door welke fabriek is het gemaakt? Komt het uit de 1e of 2e Wereldoorlog met de juiste etikettering? Dit zijn enkele van de criteria die waarde toevoegen en dus voor u van nut kunnen zijn!

Hoe verkoop ik zilveren bestek bij Kost-Baar?
Voor een gratis expertise of verkoop van zilveren bestek, is de presentatie van bestek in onze kantoren is essentieel. Wij controleren de keurmerken en wegen het bestek in uw bijzijn. Dan bieden wij u een koopsom aan en beslist u of u uw bestek wilt verkopen of houden. Als u besluit te verkopen, gebeurt dit in ieder geval op vertoon van uw legitimatie, d.w.z. u toont uw identiteitskaart of rijbewijs. Wij kopen geen kostbaarheden per post of vergelijkbare verzendserviceproviders. Wij willen met u een vertrouwensbasis opbouwen en u de mogelijkheid geven om bij uw bezoek aan ons kantoor al uw vragen te stellen die voor u belangrijk zijn!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

4 + 10 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Zilver dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS