Zilverbaren

Aankoop categorie: Zilver

Bent u de eigenaar van een zilverbaar?

Net als goud wordt zilver geslagen of gegoten en als belegging verkocht in de vorm van baren. Zilverbaren bestaan altijd uit 999 / – fijn zilver. Wilt u zilverbaren verkopen, dan bent u bij Kost-Baar aan het juiste adres. Kost-Baar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het taxeren van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar via persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn betrokken bij het proces, zonder omwegen of tussenstations als het gaat om smelten zilveren staven bij een aankoop of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. We hebben door onze contacten met de raffinaderij altijd de mogelijkheid de huidige zilver prijsverhogingen direct aan u door te geven. Bij aankoop van zilver edelmetaal hechten wij veel belang aan persoonlijk contact met u zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. Marius Tsakonis en zijn team van experts heeft twintig jaar ervaring in het omgaan met de aankoop van zilveren baren. De aankoop van zilveren baren vergt veel zorg aan het bekijken en specifieke kennis van de aard van een zilveren baar.

Informatie over het onderwerp van zilveren baren

Zilver worden voornamelijk gekocht en verkocht als investering. Verzamelobjecten zijn hier zeer dun gezaaid, maar het is toch het vermelden waard, want uw baren zijn mogelijk van hogere waarde dan alleen materiële waarde. Kleine zilveren staven worden geslagen net zoals munten, terwijl grote zilveren staven zijn gegoten. Zilveren baren worden aangeboden in veel gewichts eenheden, zijn hier enkele voorbeelden van gewichten:

1 oz (ounce), 50 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1 kg

De vormen en afmetingen van een zilverbaar variëren afhankelijk van de fabrikant. De bekendste fabrikanten zijn:

Argor-Heraeus, Heraeus-Holding, Degussa, Doduco en Umicore

Zilverstaven worden gaarne door banken verkocht, maar niet vanzelfsprekend weer aangekocht, evenmin als munten. De zilverbaren worden opgestuurd voor inspectie en de bijbehorende waarde, minus bankkosten, wordt na 14 dagen op uw rekening bijgeschreven. Bij Kost-Baar wordt de overeenkomstige waarde onmiddellijk uitbetaald. De zilverbaren worden gecontroleerd en geëvalueerd in uw aanwezigheid en u wordt vrijblijvend geïnformeerd over de aankoopwaarde en u kunt nog steeds beslissen of een verkoop een optie voor u is. Door de stijging van de zilverprijs in de afgelopen decennia, is het de moeite waard om de verkoop van zilverbaren te overwegen.

Het is de moeite waard om zilverbaren te verkopen. Neem contact met ons op of kom tijdens kantooruren langs op ons kantoor.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

3 + 14 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Zilver dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS