Zilverbaren

Aankoop categorie: Zilver

Bent u de eigenaar van een zilverbaar?

Net als goud wordt zilver geslagen of gegoten en als belegging verkocht in de vorm van baren. Zilverbaren bestaan altijd uit 999 / – fijn zilver. Wilt u zilverbaren verkopen, dan bent u bij Kost-Baar aan het juiste adres. Kost-Baar handelt sinds 1926 in kostbaarheden en edelmetalen. Als een van de weinige bedrijven op het gebied van het taxeren van edelmetalen en kostbaarheden werkt Kost-Baar via persoonlijk contact zeer nauw samen met de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), wat voor u als klant zeer voordelig is. We zijn betrokken bij het proces, zonder omwegen of tussenstations als het gaat om smelten zilveren staven bij een aankoop of verkoop. Hierdoor blijven de kosten voor het smelten zo laag mogelijk. We hebben door onze contacten met de raffinaderij altijd de mogelijkheid de huidige zilver prijsverhogingen direct aan u door te geven. Bij aankoop van zilver edelmetaal hechten wij veel belang aan persoonlijk contact met u zodat we al uw vragen kunnen beantwoorden. Marius Tsakonis en zijn team van experts heeft twintig jaar ervaring in het omgaan met de aankoop van zilveren baren. De aankoop van zilveren baren vergt veel zorg aan het bekijken en specifieke kennis van de aard van een zilveren baar.

Informatie over het onderwerp van zilveren baren

Zilver worden voornamelijk gekocht en verkocht als investering. Verzamelobjecten zijn hier zeer dun gezaaid, maar het is toch het vermelden waard, want uw baren zijn mogelijk van hogere waarde dan alleen materiële waarde. Kleine zilveren staven worden geslagen net zoals munten, terwijl grote zilveren staven zijn gegoten. Zilveren baren worden aangeboden in veel gewichts eenheden, zijn hier enkele voorbeelden van gewichten:

1 oz (ounce), 50 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1 kg

De vormen en afmetingen van een zilverbaar variëren afhankelijk van de fabrikant. De bekendste fabrikanten zijn:

Argor-Heraeus, Heraeus-Holding, Degussa, Doduco en Umicore

Zilverstaven worden gaarne door banken verkocht, maar niet vanzelfsprekend weer aangekocht, evenmin als munten. De zilverbaren worden opgestuurd voor inspectie en de bijbehorende waarde, minus bankkosten, wordt na 14 dagen op uw rekening bijgeschreven. Bij Kost-Baar wordt de overeenkomstige waarde onmiddellijk uitbetaald. De zilverbaren worden gecontroleerd en geëvalueerd in uw aanwezigheid en u wordt vrijblijvend geïnformeerd over de aankoopwaarde en u kunt nog steeds beslissen of een verkoop een optie voor u is. Door de stijging van de zilverprijs in de afgelopen decennia, is het de moeite waard om de verkoop van zilverbaren te overwegen.

Het is de moeite waard om zilverbaren te verkopen. Neem contact met ons op of kom tijdens kantooruren langs op ons kantoor.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

11 + 11 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Zilver dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS