Maple leaf zilveren munt

Aankoop categorie: Zilver

Hoe verkoop ik een zilveren Maple Leaf-munt bij Kost-Baar.nl?

Kost-Baar koopt Maple Leaf-munten op als individuele stukken of als een bundel met andere munten. De aankoop van edelmetalen in de vorm van zilveren munten is voor ons een vertrouwde en dagelijkse bezigheid. Afhankelijk van de conditie wordt de zilveren Maple Leaf- munt omgesmolten bij onze langdurige en vertrouwde partner, de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), of wordt het particulieren, verzamelaars of investeerders uit ons internationale netwerk van handelsrelaties aangeboden. Kost-Baar.nl is een traditioneel bedrijf, geleid door Marius Tsakonis, dat kan terugkijken op een lange geschiedenis. De handel in kostbaarheden vindt al bijna 100 jaar, sinds 1926, van generatie op generatie plaats. Bij ons bent u in goede handen als het gaat om aan- en verkoop van edelmetalen en kostbaarheden!

Zilveren Maple Leaf-munt (Canada)

De 1 ounce Maple Leaf-munt in zilver verschijnt voor het eerst in 1988 met een oplage van 1,1 miljoen stuks. Geslagen door de “Royal Canadian Mint”, de officiële munt van Canada. Het is een zeer populaire investeringsmunt en wordt jaarlijks uitgegeven en te koop aangeboden met een aantal tussen de 300.000 en 3,3 miljoen stuks. De voorzijde van de zilveren Maple Leaf- munt toont het esdoornblad, het nationale symbool van Canada. De legering wordt rechts en links van het esdoornblad aangegeven en het gewicht van het fijne zilvergehalte in de eenheid ounce (oz) wordt onder het esdoornblad aangegeven. De zilveren Maple Leaf-munt is altijd van fijn zilver (999 / -) gemaakt. De keerzijde van de munt toont altijd het zijportret van koningin Elizabeth II, daaronder staat de nominale waarde. De meest geslagen versie van de Maple Leaf-munt is de versie van één ounce of 31,1 gram met een nominale waarde van 5 Canadese dollars. Er worden voor een jubileum meer versies uitgebracht en er worden van tijd tot tijd muntsets met verschillende varianten uitgegeven. De zilveren Maple Leaf-munt vind u dan ook terug in de volgende uitgaven in de aan- en verkoopsector:

10 ounces = 50 ca $ 1,5 ounce = 8 ca $ 1 ounce = 5 ca $ ½ ounce = 4 ca $ 1/4 ounce = 3 ca $ 1/10 ounce = 2 ca $ 1/20 ounce = 1 ca $

Neem gerust contact met ons op om de huidige en reële marktwaarde van uw zilveren Maple Leaf- munt te weten te komen!

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

15 + 12 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Zilver dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS