Krugerrand zilveren munt

Aankoop categorie: Zilver

Wilt u een zilveren Krugerrand munt verkopen?

Kost-Baar koopt Zilveren munten van Krugerrand als losse stukken of als een bundel samen met andere munten. Edelmetalen zoals zilver kopen is voor ons een vertrouwde en dagelijkse bezigheid. Afhankelijk van de staat wordt de zilveren Krugerrand-munt omgesmolten bij onze langdurige en vertrouwde partner, de raffinaderij in Rotterdam (www.edelmetaalsm.nl), of wordt het bij particulieren, verzamelaars of investeerders uit ons internationale netwerk van handelsrelaties aangeboden. Kost-Baar is een traditioneel bedrijf, geleid door Marius Tsakonis, dat kan terugkijken op een lange geschiedenis. De handel in kostbaarheden vindt al bijna 100 jaar, sinds 1926, van generatie op generatie plaats. Bij ons bent u in goede handen als het gaat om in- en verkoop van edelmetalen en kostbaarheden.

De Krugerrand zilveren munt (Zuid-Afrika)

De zilveren Krugerrand munt is pas sinds 2017 verkrijgbaar. Het werd uitgegeven ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de gouden Krugerrand-munt. De gouden Krugerrand-munt is veel bekender in de wereld omdat hij sinds 1967 wordt geslagen. De naam van de zilveren munt en de gouden munt bestaat uit de naam van de voormalige Zuid-Afrikaanse president Paul Kruger en de munteenheid die sinds 1961 in Zuid-Afrika wordt gebruikt: de “Rand”. De zilveren Krugerrand munt toont op de motiefzijde het zijportret van Paul Kruger op basis van de voor hem gemaakte buste. De keerzijde van de Krugerrand munt toont een springbok antilope in het midden, met rechts en links ervan het jaar van uitgifte. Naast de gestippelde sierrand aan de zichtzijde van de munt heeft deze ook een geribbelde rand. Een bijzonder kenmerk van de Krugerrand-munt is dat deze geen nominale waarde heeft, maar de aanduiding “Rand” of “oz”. De zilveren Krugerrand munt is een investeringsmunt en verzamelmunt. Afhankelijk van de conditie van de zilveren Krugerrand-munt kunt u mogelijk iets meer bereiken dan normaal bij een uitverkoop. Opgemerkt moet echter worden dat dit geen zeldzame munt is. Voor de eerste uitgifte in 2017 werd de zilveren Krugerrand-munt uitgegeven met een oplage van 1 miljoen stuks. Verdere publicaties vinden regelmatig plaats.
De zilveren Krugerrand munt is er maar in één uitvoering. Het is gemaakt van 999 puur zilver en weegt 31,1 gram (1 ounce). De diameter is groter dan die van de gouden Krugerrand-munt en is 38,725 mm.

Hoe verkoopt u een zilveren Krugerrand-munt bij Kost-Baar?

Mocht u overwegen een zilveren Krugerrand-munt te verkopen, neem dan gerust contact met ons op. Wij doen u kosteloos en vrijblijvend een koopofferte. Bij het bekijken en controleren van uw zilveren Krugerrand munt zit u goed en kunt u aan onze medewerkers vragen die voor u belangrijk zijn.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

7 + 13 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Zilver dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS