Tiffany sieraden

Aankoop categorie: Sieraden

Heeft u Tiffany-sieraden die u wilt verkopen?

De kwaliteit, de artistieke vormgeving, de zeldzaamheid, de staat en de materiaalwaarde zijn belangrijke factoren voor de waarde van verzamelobjecten. Ook de exclusiviteit van het aangeboden artikel en de tijdelijke en lokale marktsituatie tellen mee. Neem dus contact op met het Kost-Baar team, dat u graag helpt om uw Tiffany-sieraden te waarderen en te verkopen. Kost-Baar breidt zijn handelsrelaties sinds 1926 gestaag uit. Met behulp van internationale contacten en afzetmarkten helpen wij u om maximale prijzen te realiseren. Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren in onze kantoren en desgewenst kunnen wij ook direct uw sieraad verkoop afhandelen. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken om bij u thuis langs te komen. Het vertrouwen van onze klanten heeft de hoogste prioriteit, daarom vindt een verkoop altijd persoonlijk en met legitimatie plaats (op vertoon van identiteitskaart of rijbewijs). Bij ons is het keuren, controleren en wegen van de meegebrachte voorwerpen erg belangrijk. U kunt altijd vragen stellen en wij zullen ze direct beantwoorden. Bij verkoop ontvangt u het aankoopbedrag direct contant of, indien u wenst, de betaling via overschrijving.

Het verhaal van Tiffany & Co begon toen het werd opgericht in 1837 en het bedrijf is sindsdien uitgegroeid tot een luxe bedrijf met een begeerd sieradenontwerp en een hoog niveau van vakmanschap. Het werd een bedrijf met een wereldwijd vestigingennetwerk met meer dan 300 winkels. Charles Lewis Tiffany zat aan het begin van zijn professionele carrière in de leer bij zijn vader in de katoenfabriek. Om zijn eerste bedrijf te starten, leende hij $ 1.000 van zijn vader en opende hij samen met zijn vriend John Burnett een winkel met kantoorartikelen en modeaccessoires. Toen zijn extra zakenpartner Jabez Lewis Ellis in 1841 toetrad, werd het assortiment uitgebreid met horloges, zilverwaren en dure juwelen. Charles Lewis Tiffany, die een grote passie had voor zeldzame en ongebruikelijke edelstenen, maakte de weg vrij voor een lange traditie van Tiffany & Co en werd zo een wereldberoemde juwelier. In 1878 kocht Charles Tiffany de gele “Tiffany Diamond”. Als ruwe diamant woog deze 287,42 karaat. Na zorgvuldige afweging werd het geslepen tot een kussen gesneden edelsteen met een gewicht van 128,51 karaat. Het enige dat kan worden beïnvloed door de menselijke hand in een diamant is de slijpvorm. Al 170 jaar weet Tiffany mensen te fascineren met elegante en ongebruikelijke ontwerpen. Het ontwerp van de sieraden, zoals de vorm van een ring, moet de schoonheid van de diamant nog meer onderstrepen. In 1886 werd de standaard gezet voor de verlovingsring zoals we die nu kennen. De diamant is gezet in een zetting met zes tanden. Welke vrouw is nog steeds niet enthousiast over een legendarische verlovingsring van het bedrijf Tiffany? De blijvende fascinatie was in de film “Breakfast at Tiffanys” vereeuwigd. Deze film maakte van de winkel op 5th Avenue in New York een ‘heilige plek’ en bezorgde het label een ware cultstatus. In Japan bedraagt ​​de verkoop van verlovingsringen van het bedrijf soms meer dan 50% van de omzet. De verpakking, de zogenaamde “blauwe doos”, staat ook symbool voor de bijzondere stijl, het onvergelijkbaar design en de verfijning met een enorme herkenningswaarde. De oprichter van het bedrijf begreep het belang van grote shows. Zelfs vandaag de dag zijn de raamdecoraties bij Tiffany legendarisch. Tiffany zet zich al een kwart eeuw in voor continue en verantwoorde duurzaamheid met respect voor de natuur. Tiffany zet zich ook in voor de traceerbaarheid van diamanten in de hoop op een betere toekomst. Als u speelt met het idee om een Tiffany-sieraad te verkopen, maak dan van de gelegenheid gebruik om meer te weten te komen over de huidige waarde bij Kost-Baar! Indien nodig bieden wij u een realistische koopprijs. ​​Wij voor u klaar met een vast team van experts in de volgende steden:

 • Alblasserdam
 • Amsterdam
 • Barendrecht
 • Delft
 • Emmeloord
 • Goes
 • Heerenveen
 • Hellevoetsluis
 • Hoorn
 • Middelburg
 • Middelharnis
 • Nieuwegein
 • Rotterdam
 • Ridderkerk
 • Zwijndrecht
 • Zwolle

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

4 + 7 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS