Bvlgari sieraden

Aankoop categorie: Sieraden

Heeft u Bvlgari-sieraden die u graag wilt verkopen?

Designer sieraden zijn altijd populair geweest bij trendbewuste vrouwen en mannen. Bvlgari is een van de grootste sieradenfabrikanten ter wereld en kenmerkt zich door het beste vakmanschap.
Het Kost-Baar team en eigenaar Marius Tsakonis helpen u graag bij de waardering of verkoop van uw Bvlgari-sieraden. Kost-Baar breidt zijn handelsrelaties sinds 1926 gestaag uit. Dankzij onze internationale contacten en afzetmarkten kunnen wij u helpen om maximale prijzen te realiseren. U kunt uw verkoop of uw waardering in ons kantoor in een prettige sfeer afhandelen of u kunt ter plaatse een afspraak maken voor een huisbezoek​. Het vertrouwen van onze klanten heeft voor ons de hoogste prioriteit, daarom vindt een verkoop altijd persoonlijk en legitiem (op vertoon van de identiteitskaart of rijbewijs) plaats. Het is voor ons erg belangrijk om de meegebrachte artikelen te inspecteren, controleren en wegen, zodat u op elk moment vragen kunt stellen die wij graag beantwoorden. Bij verkoop van sieraden ontvangt u het aankoopbedrag direct contant of, indien u dat wenst, kan de betaling ook via bankoverschrijving geschieden.
Het bedrijf Bvlgari werd in 1884 gesticht door de Griekse goud smid Sotirios Voulgaris. Hij kwam uit Paramythia (Griekenland), waar hij zijn eerste winkel opende. De naam “Bvlgari” is ontstaan ​​uit zijn familienaam. De letter “U” werd vervangen door een “V” op basis van de Latijnse taal. In 1877 ging hij naar Corfu en later naar Napels. Zijn volgende bestemming was Rome; hier opende hij in 1881 verschillende antiek- en juwelierszaken. Zijn zonen Kostantinos en Giorgios steunden hun vader in 1905 met de opening van zijn winkel in Via Condotti 10. Met de komst van zijn zonen concentreerde de familie Bvlgari zich op luxe sieraden en ontwikkelde ze prachtige sieraden met een hoog niveau van vakmanschap en een uniek stijl, waardoor nieuwe trends worden gezet​. De luxe sieradencollectie kwam op de markt in 1920 en de unieke Bvlgari-stijl verscheen in 1940. Vanaf 1950 werden ook kleurrijke edelstenen van zeer hoge kwaliteit gebruikt voor de ontwerpen. De sieraden waren populairder dan ooit bij beroemdheden en filmsterren. Bvlgari breidde niet alleen uit naar andere Europese landen, maar ook naar de VS. Vanaf 1969 werden geometrische vormen toegevoegd die waren geïnspireerd op de monumenten en ornamenten van de “Eeuwige Stad” Rome. De geometrische vorm werd een handelsmerk van Bvlgari. Later werden de zeer populaire modulaire sieraden en ongebruikelijke materialen toegevoegd, zoals roestvrij staal, porselein, zijde en ook hout.
In 1995 ging het bedrijf naar de beurs en ontwikkelde de hoteldivisie zich tot een ander werkterrein. De omzet van het bedrijf bleef groeien. In 2010 werd Bvlgari verkocht aan de wereldleider in de luxegoederenindustrie “LVMH” en het succesverhaal gaat tot op de dag van vandaag verder. Bvlgari schreef ook geschiedenis in het maken van horloges. Vijf records voor de dunste horloges ter wereld zijn door Bvlgari gevestigd. Het in 2020 uitgebrachte “Octo Finissimo”-model , een extreem plat herenhorloge met een automatisch uurwerk, is volgens mediaberichten gelimiteerd tot 50 stuks en de verkoopprijs ligt rond de 150.000 euro.
Het Italiaanse bedrijf Bvlgari produceert en verkoopt ook andere luxegoederen zoals horloges, parfums en lederwaren.

Bvlgari sieraden

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

3 + 5 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Sieraden dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS