Expertise- en aankoopafspraken in Zwijndrecht

De gemeente Zwijndrecht in Nederland ligt in de provincie Zuid-Holland en heeft ongeveer 44.700 inwoners. In Zwijndrecht kruisen drie rivieren: Oude Maas, Kanaal Noord en Beneden-Merwede. De Nederlandse staalhandelaar Van Leeuwen is gevestigd in Zwijndrecht, dat net als betonproducenten en scheepswerven een belangrijke werkgever is voor omwonenden. Door de nabijheid van Rotterdam is Zwijndrecht ook een woonplaats voor veel pendelaars.

Kost-Baar.nl biedt u in Zwijndrecht de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, goudstaven, munten, barnsteen, diamanten, schilderijen, kunst, iconen en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of regel bij ons een huisbezoek in Zwijndrecht en omgeving. Geen enkele weg is ons te ver! We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Zwijndrecht

Provincie: Zuid Holland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Zwijndrecht

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur