Expertise- en aankoopafspraken in Ridderkerk

De stad Ridderkerk in Nederland heeft ongeveer 46.600 inwoners en behoort tot de provincie Zuid-Holland. In de 15e eeuw ontstond nabij Rotterdam een ​​klein dorp, gekenmerkt door landbouw en visserij, evenals de productie van touwen, dat zich door de eeuwen heen ontwikkelde tot een dichtbevolkte buitenwijk van Rotterdam. Veel inwoners pendelen van Ridderkerk of Capelle naar Rotterdam om daar hun werk te doen.

Kost-Baar.nl biedt u in Ridderkerk de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, zilveren munten, diamanten, edelstenen, schilderijen, iconen, koralen en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of maak bij ons een huisbezoek in Ridderkerk en omgeving. Geen enkele weg is ons te ver! We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Ridderkerk

Provincie: Zuid Holland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Ridderkerk

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur