Expertise- en aankoopafspraken in Middelharnis

De stad Middelharnis in Nederland behoort tot de provincie Zuid-Holland en heeft ongeveer 7500 inwoners. Middelharnis ligt op het eiland Goeree-Overflakkee en wordt omringd door het Grevelingenmeer en het Haringvliet. De Hervormde Kerk en het Raadhuis moeten als bezienswaardigheden genoemd worden.

In Middelharnis biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, goudstaven, munten, barnsteen, diamanten, schilderijen, kunst, iconen en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of regel bij ons een huisbezoek in Middelharnis en omgeving. We kunnen het niet weten. We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Middelharnis

Provincie: Zuid Holland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Middelharnis

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur