Expertise- en aankoopafspraken in Hoorn

De stad Hoorn in Nederland behoort tot de provincie Noord-Holland en heeft ongeveer 73.600 inwoners. Hoorn ligt aan het IJsselmeer en kenmerkt zich door het idyllische stadscentrum met historische panden en een keur aan kleine cafés, winkels en restaurants. Meer dan 60% van het gemeenschapsgebied bestaat uit water en je kunt een kleine tour boeken met een watertaxi om replica’s van historische schepen te bezoeken. Een beroemde zoon van de stad Horn is George Baker, geboren in 1944, zanger en componist van de popgroep George Baker Selection, die zelfs in de VS hoge hitlijsten bereikte.

Kost-Baar.nl biedt u in Hoorn de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of regel bij ons een huisbezoek in Hoorn en omgeving. Geen enkele weg is ons te ver! We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Hoorn

Provincie: Noord Holland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Hoorn

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur