Expertise- en aankoopafspraken in Hellevoetsluis

De gemeente Hellevoetsluis in Nederland ligt op het eiland Voorne-Putten en behoort tot de provincie Zuid-Holland. Het heeft ongeveer 40.300 inwoners. Door de ligging aan de haven hebben de havens van de gemeente in oorlogstijd een belangrijke rol gespeeld. Hier werd de reparatie van oorlogsschepen gerepareerd, schoongemaakt en uitgevoerd. Ze dienen als ligplaatsen voor jachten en boten.

In Hellevoetsluis biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten, koralen, barnsteen en nog veel meer.  Bezoek ons op afspraak in onze vestiging of maak een afspraak voor een eventueel huisbezoek in Hellevoetsluis of omgeving. Geen enkele locatie is ons te ver! We hopen u zo spoedig mogelijke te zien.

Kost-Baar.nl in Hellevoetsluis

Provincie: Zuid Holland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Hellevoetsluis

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur