Expertise- en aankoopafspraken in Heerenveen

De stad Heerenveen heeft ongeveer 30.000 inwoners en behoort tot de provincie Friesland. De gemeente Heerenveen omvat veel kleine dorpen, zoals Oranjewoud, Knipe, Mildam en Jubegga. De gemeente Heerenveen grenst aan het populaire IJsselmeer, dat vooral in de zomermaanden watersporters aantrekt. Het barokke landhuis “De Crackstate”, gebouwd in 1648 in barokstijl, verdient een bijzondere vermelding als monument. Het landhuis heeft door de eeuwen heen verschillende functies gediend, aanvankelijk was het de residentie van de familie Crack, daarna een gevangenis en gerechtsgebouw en momenteel wordt het gebruikt als stadhuis en trouwzaal.

Kost-Baar.nl biedt u in Heerenveen de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, zilveren munten, diamanten, edelstenen, schilderijen, koralen en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of regel bij ons een huisbezoek in Heerenveen en omgeving. Geen enkele weg is ons te ver! We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Heerenveen

Provincie: Friesland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Heerenveen

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur