Expertise- en aankoopafspraken in Emmeloord

De stad Emmeloord in Nederland heeft ongeveer 26.000 inwoners en behoort tot de provincie Flevoland. De ontwikkeling van Emmeloord begon in 1943 en is nu het bestuurscentrum voor nog eens 11 kleine steden en gemeenten. Een bezienswaardigheid in Emmeloord is de watertoren, gebouwd in 1957. Deze is ruim 65 meter hoog en heeft meerdere functies. Ten eerste dient het om de hele polder van water te voorzien, ten tweede wordt het gebruikt als uitkijktoren en in de watertoren staat een carillon met 48 klokken die te bezichtigen zijn.

Kost-Baar.nl biedt u in Emmeloord de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, zilveren munten, diamanten, edelstenen, schilderijen, kunst en nog veel meer. Bezoek het door ons gehuurde pand of regel bij ons een huisbezoek in Emmeloord en omgeving. Geen enkele weg is ons te ver! We kijken uit naar jou en je schatten!

Kost-Baar.nl in Emmeloord

Provincie: Flevoland

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Emmeloord

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur