Expertise- en aankoopafspraken in Brussel

De stad Brussel heeft ongeveer 180.000 inwoners en is de hoofdstad van België. Brussel is ook de residentie van de Belgische koninklijke familie en haar hoofd koning Filip. Brussel heeft een verscheidenheid aan bezienswaardigheden te bieden, zoals het Atomium, het herkenningspunt van de Wereldtentoonstelling in 1985. Het Atomium stelt  de kristallijne elementaire cel van ijzer voor. De Manekke Pis (le
petit Julien) is ongetwijfeld ook bij de meeste mensen bekend. De 60 cm hoge bronzen figuur werd in 1619 gemaakt door Jerôme Duquesnoy en verschillende keren gekopieerd. Zelfs in Japan is er een kopie van Manekke Pis op een treinstation in Tokio.

In Brussel biedt Kost-Baar.nl u de gratis expertise van kostbaarheden, evenals de aankoop van goud, zilver, platina, merkhorloges, gouden munten, tandgoud, schilderijen, diamanten, koralen, barnsteen en nog veel meer.  Bezoek ons op afspraak in onze vestiging of maak een afspraak voor een eventueel huisbezoek in Brussel of omgeving. Geen enkele locatie is ons te ver! We hopen u zo spoedig mogelijke te zien.

Kost-Baar.nl in Brussel

Provincie: Vlaams Brabant

Bel ons op: 06-28 25 13 11
( alleen op afspraak)

Maak hier een afspraak voor de locatie Brussel

Op het juiste tijdstip bij ons of bij u op locatie als huisbezoek, kies dan een datum voor de aankoop of voor de expertise van uw kostbaarheden. Selecteer gewoon de dag en het uur en we verwelkomen u op het juiste tijdstip in ons pand.

Maak een afspraak op de groen gemarkeerde actiedagen!

Wij willen u erop attenderen dat wij na ontvangst van uw e-mail reservering eerst telefonisch contact opnemen om de afspraak te bevestigen.


Verstuur