Kunst verkopen

Kost-Baar

Wilt u uw kunst verkopen? Kunst is iets persoonlijks, een uniek item, schilderij of beeldhouwwerk. De emoties en details die terugkomen in de kunst, zorgen voor een veelzijdig geheel waar iedereen op een andere manier tegenaan kijkt. Binnen kunstwerken is uniciteit een belangrijk aspect. Het bepaalt de waarde en maakt kunst ‘tijdloos’. Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw kunstitem of wilt u kunst verkopen op een betrouwbare en toegankelijke locatie? Bezoek Kost-Baar op één van de vele vestigingen in Nederland. Onze experts staan voor u klaar.  

Vertrouwd kunst verkopen

Kunst, hoe recent of antiek ook, brengt veel waarde met zich mee. Zowel materieel als emotioneel. Wij waarborgen voor u de kwaliteit en authenticiteit van kunst, en zorgen voor een vertrouwde plek om uw kunst te laten beoordelen. Bij Kost-Baar kunt u vrijblijvend langskomen om uw kunst te laten taxeren en beoordelen. Zonder verplichtingen, dus ook als u ‘slechts’ benieuwd bent naar de actuele waarde van uw kunststuk. Wel zijn wij als specialist binnen de kunstinkoop óók de plek waar u terecht kunt om uw items tegen een goede prijs te verkopen.

Onze specialisten geven u graag een inkijkje in de werkwijze en manier waarop we kunst beoordelen. Een vertrouwde plek om uw kunst te verkopen.

Bronzen figuren en sculpturen

Al eeuwenlang worden bronzen figuren en sculpturen gebruikt als decoratie binnen huishoudens. Brons werd volgens de overlevering al 3.000 jaar voor Christus gebruikt voor de vervaardiging van kunstobjecten. Bezit u een Art Nouveau of Art Deco bronzen sculptuur en bent u benieuwd naar de actuele waarde? De prijzen hangen doorgaans samen met de kunstenaar en de vorm van het sculptuur. Ook kunt u bij ons langskomen voor een taxatie van beeldhouwwerken.

Of heeft u een bronzen figuur geërfd binnen de familie en bent u benieuwd naar de reële waarde? Kom langs! We vertellen u graag meer over de kwaliteit, waarde en uniciteit van uw kunstobject.

Kunst verkopen
Olieverf schilderij

Schilderijen verkopen

De wereld kent een groot aantal beroemde, maar ook minder bekende schilders. Heeft u thuis een schilderij aan de muur hangen en bent u onbekend met de kunstenaar of waarde van het object? Dan kunt u bij Kost-Baar langskomen om uw schilderij op waarde te laten schatten. Wij helpen u vrijblijvend bij de waardebepaling, en kunnen desgewenst het schilderij inkopen voor de juiste, marktconforme prijs.

Ook de olieverf schilderijen zijn een welbekend voorbeeld van schilderijen die tegenwoordig een hoge waarde representeren. Wat veel mensen niet weten, is dat olieverf schilderijen al in de 15e eeuw in opkomst waren, en sindsdien een centrale rol hebben gespeeld binnen de schilderkunst. Olieverf is zeer veelzijdig en kan zowel dekkend als transparant worden gebruikt, hetgeen terug is te zien in de levendige schilderijen.

Kunst per categorie

Oude sculpturen
Bronzen figuren
Art Nouveau sculpturen
Art Nouveau / Art Deco
Schilderijen
Schilderijen
Olieverf schilderijen
Beeldhouwwerken

Inkoop en verkoop van kunst

Kost-Baar is uw vertrouwde plek voor de inkoop en verkoop van kunst. Kunst is tijdloos, vertegenwoordigt meestal veel waarde en gaat vaak meerdere generaties rond in families. Omdat kunst waardevast is, is het interessant om uw kunst te laten beoordelen door onze specialisten. We geven u een kijkje in de keuken en zorgen voor een actuele prijsbepaling. Ontdek meer en bezoek ons op één van onze vestigingen voor de inkoop en verkoop van kunst.

Contact

Meer weten? Bezoek onze vestiging.