Kunst verkopen

Wilt u uw kunst verkopen? Op zoek naar een kunst opkoper? Kunst is iets persoonlijks, een uniek item, schilderij of beeldhouwwerk. De emoties en details die terugkomen in de kunst, zorgen voor een veelzijdig geheel waar iedereen op een andere manier tegenaan kijkt. Binnen kunstwerken is uniciteit een belangrijk aspect. Het bepaalt de waarde en maakt kunst ‘tijdloos’. Heeft u thuis nog een collectie antiek en zit u er over na te denken om uw kunst en antiek te verkopen? Bent u benieuwd naar de actuele waarde van uw kunstitem en wilt u kunst verkopen op een betrouwbare en toegankelijke locatie? Bezoek dan Kost-Baar op één van onze 16 locaties in Nederland. Onze experts staan voor u klaar.

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier hiernaast.

Uw Kunst laten taxeren?

3 + 14 =

Kunst per categorie

Oude sculpturen
Bronzen figuren
Art Nouveau sculpturen
Art Nouveau / Art Deco bronzen sculpturen
Schilderijen
Schilderijen

Vertrouwd kunst verkopen

Kunst, hoe recent of antiek ook, brengt veel waarde met zich mee. Zowel materieel als emotioneel. Wij waarborgen voor u de kwaliteit en authenticiteit van kunst, en zorgen voor een vertrouwde plek om uw kunst te laten beoordelen. Bij Kost-Baar kunt u vrijblijvend langskomen om uw kunst te laten taxeren en beoordelen. Zonder verplichtingen, dus ook als u ‘slechts’ benieuwd bent naar de actuele waarde van uw kunststuk. Wel zijn wij als specialist binnen de kunstinkoop óók de plek waar u terecht kunt om uw items tegen een goede prijs te verkopen.

Onze specialisten geven u graag een inkijkje in de werkwijze en manier waarop we kunst beoordelen. Een vertrouwde plek om uw kunst te verkopen.

Bronzen figuren en sculpturen

Al eeuwenlang worden bronzen figuren en sculpturen gebruikt als decoratie binnen huishoudens. Brons werd volgens de overlevering al 3.000 jaar voor Christus gebruikt voor de vervaardiging van kunstobjecten. Bezit u een Art Nouveau of Art Deco bronzen sculptuur en bent u benieuwd naar de actuele waarde? De prijzen hangen doorgaans samen met de kunstenaar en de vorm van het sculptuur. Ook kunt u bij ons langskomen voor een taxatie van beeldhouwwerken.

Of heeft u een bronzen figuur geërfd binnen de familie en bent u benieuwd naar de reële waarde? Kom langs! We vertellen u graag meer over de kwaliteit, waarde en uniciteit van uw kunstobject.

Schilderij verkopen

De wereld kent een groot aantal beroemde, maar ook minder bekende schilders. Heeft u thuis een schilderij aan de muur hangen en bent u onbekend met de kunstenaar of waarde van het object? Dan kunt u bij Kost-Baar langskomen om uw schilderij op waarde te laten schatten. Wij helpen u vrijblijvend bij de waardebepaling, en kunnen desgewenst het schilderij inkopen voor de juiste, marktconforme prijs. U kunt ons bezoeken op één van onze 16 locaties in Nederland. U kunt bijvoorbeeld uw schilderij verkopen in Rotterdam, of kom langs bij onze kunst opkopers voor de inkoop van schilderijen in Amsterdam. We beginnen altijd met een vrijblijvende taxatie van uw schilderij.

Ook de olieverf schilderijen zijn een welbekend voorbeeld van schilderijen die tegenwoordig een hoge waarde representeren. Wat veel mensen niet weten, is dat olieverf schilderijen al in de 15e eeuw in opkomst waren, en sindsdien een centrale rol hebben gespeeld binnen de schilderkunst. Olieverf is zeer veelzijdig en kan zowel dekkend als transparant worden gebruikt, hetgeen terug is te zien in de levendige schilderijen. Olieverf schilderij op waarde laten schatten? Neem contact op met een van onze kunst opkopers.

Kunst per categorie

Olieverf
Beeldhouwwerken

Kunst verkopen bij Kost-Baar

Kost-Baar is uw vertrouwde plek voor de inkoop en verkoop van kunst. Kunst is tijdloos, vertegenwoordigt meestal veel waarde en gaat vaak meerdere generaties rond in families. Omdat kunst waardevast is, is het interessant om uw kunst te laten beoordelen door onze specialisten. We geven u een kijkje in de keuken en zorgen voor een actuele prijsbepaling. Ontdek meer en bezoek ons op één van onze locaties voor de inkoop en verkoop van kunst.

Wat onze klanten vertellen

Peter J. Korten
Peter J. Korten
2023-01-16
Helaas, het certificaat bij de parels bleek onjuist. De expertise van KostBaar niet.
Sandra Huijg
Sandra Huijg
2023-01-09
Heel makkelijk en fijn (telefonisch en whatsapp) contact gehad met meneer Tsakonis. Iconen op verzoek toegestuurd per aangetekende verzending. Alles prima verlopen! Zeer vriendelijk contact van begin tot eind, goede updates over de status en een vlotte afhandeling.
Ansje Laban
Ansje Laban
2022-12-16
Dank, was n prettig gesprek en n fijne taxatie, alles geregeld zoals beloofd, n aanrader voor n taxatie. Dank u wel.
bjorn roovers
bjorn roovers
2022-11-09
Zeer deskundig en professioneel ! Ik kan niks anders dan lof spreken en ben erg tevreden over de vriendelijke en professionele manier van zaken doen van Kost-Baar
Jeroen Lodewikus
Jeroen Lodewikus
2022-10-06
Zeer professioneel en vakkundig geholpen. Zeker aan te raden als het om taxaties gaat.
Rombout van den nieuwenhof
Rombout van den nieuwenhof
2022-08-22
Wilde de waarde weten van een icoon uit nalatenschap en vroeg advies. Kreeg dat dezelfde dag nadat ik foto's had toegestuurd. Helaas betrof het een kopie en geen origineel uit de 15e eeuw. Deskundige en uitermate vriendelijke reactie van de heer Tsakonis. Dank daarvoor!
marwilja romkes
marwilja romkes
2022-08-21
Handig contact via Whatsapp. Snel en uitgebreid antwoord. Heel tevreden!
E. Beimers
E. Beimers
2022-08-05
Ik stuurde een aanvraag en kreeg onmiddellijk een vriendelijk, deskundig antwoord.
Jeanet Nijeboer
Jeanet Nijeboer
2022-08-03
Heel goed en vrijblijvend advies gekregen over de verkoop van tin. Fijne service!
RiJuKro
RiJuKro
2022-08-02
Antaeus Tsakonis heeft mij een goed advies gegeven na een duidelijke uitleg! Dank je wel Antaeus !

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS