Horloge verkopen Rotterdam

Wilt u uw horloge verkopen in Rotterdam? Welk uniek exemplaar u ook in huis heeft liggen, bij Kost-Baar is geen enkel type meer onbekend. Daarom beginnen we altijd met het geven van vrijblijvend advies over de waarde van uw horloge. Wat de precieze waarde van uw horloge zal zijn hangt af van allerlei factoren. Zo kijken we naar de staat van uw horloge, de onderdelen, de volledigheid, maar ook naar de uniciteit van uw exemplaar. Wat zijn de prijzen op de markt voor het verkopen van uw horloge? Wanneer u na een taxatie besluit om uw horloge te verkopen in Rotterdam bij Kost-Baar kunnen we u dezelfde dag al uitbetalen. We zien u graag.  

Horloge taxatie in Rotterdam

Bij het verkopen van uw horloge in Rotterdam is het van belang dat u bewust bent van de waarde van uw horloge. Een goede horloge taxatie vereist specialistische kennis en voldoende ervaring. Horloges kunnen immers tientallen jaren mee gaan. Bij Kost-Baar staan er taxateurs klaar, die al jaren het vak beoefenen en u daarom graag verder helpen met de verkoop van uw horloge in Rotterdam. Het familiebedrijf Kost-Baar heeft haar deuren geopend in het jaar 1926 onder de voormalige naam Juwelier Schreuders. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot één van de leidende aankoopkantoren gespecialiseerd in horloges. Niet alleen kunt u uw horloge laten taxeren in Rotterdam, ook heeft u de mogelijkheid om uw horloge taxatie uit te voeren in een van onze 16 locaties verspreid door heel Nederland. Zelfs onze vestigingen in Duitsland van Bares und Wahres helpen u graag verder.

Bent u nog steeds op zoek naar een horloge opkoper in Rotterdam? Een afspraak bij u in de buurt maakt u eenvoudig door te bellen, appen of ons contactformulier in te vullen.

horloge verkopen rotterdam

Inkoop gouden horloges, merkhorloges en antieke horloges

Met onze jarenlange ervaring in de inkoop van horloges zijn we alle verschillende typen al tegengekomen. Zo kunt u bij ons uw gouden horloge verkopen, merkhorloge verkopen en/of uw antieke horloge verkopen. Wat betreft de merkhorloges zijn we thuis in merken, zoals Rolex, Omega, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Tag Heuer, Patek Phillip. Heeft u een ander horloge in bezit en wilt u deze verkopen in Rotterdam? Selecteer hieronder uw merkhorloge en lees meer over wat voor u van toepassing is. Indien u niet zo goed weet wat voor type horloge u in huis heeft nodigen we u graag uit in Rotterdam. Onze kenners staan voor u klaar.

rolex verkopen

Maak een afspraak met Kost-Baar in Rotterdam

Een afspraak maken bij u in de buurt in Rotterdam? Neem direct een kijkje in onze agenda en plan uw afspraak op een moment dat u schikt. Uiteraard kunt u ook even bellen of ons berichten per Whatsapp. Indien u liever ons uitnodigt bij u op locatie willen we u vragen even telefonisch contact op te nemen voor de mogelijkheden. Naast de inkoop van horloges in Rotterdam kunnen we u ook voorzien van advies over het verkopen van goud in Rotterdam, zilver, platina en nog veel meer. Lees hier meer over onze kostbaarheden om in één keer te slagen.

HORLOGE MERKEN

horloge verkopen
A.Lange und Söhne
Audemars Piguet verkopen amsterdam
Audemars Piguet
horloge verkopen amsterdam
Chopard
Tag Heuer verkopen amsterdam
Tag Heuer
rolex verkopen
Rolex
Piaget horloge verkopen amsterdam
Piaget
horloge verkopen
Patek Philippe
omega verkopen
Omega
horloge verkopen
Jaeger LeCoultre
horloge verkopen
IWC Schaffhausen
hublot verkopen
Hublot
Glashütte Original
Glashütte Original
Breitling verkopen
Breitling
Chronoswiss
Vacheron Constantin watch
Vacheron Constantin
Cartier
Corum
Breguet watch
Breguet
Blancpain watch
Blancpain
Universal Genève
Ulysse Nardin