Horloge verkopen Rotterdam

Aankoop categorie: Horloge

Wilt u uw horloge verkopen in Rotterdam? Welk uniek exemplaar u ook in huis heeft liggen, bij Kost-Baar is geen enkel type meer onbekend. Daarom beginnen we altijd met het geven van vrijblijvend advies over de waarde van uw horloge. Wat de precieze waarde van uw horloge zal zijn hangt af van allerlei factoren. Zo kijken we naar de staat van uw horloge, de onderdelen, de volledigheid, maar ook naar de uniciteit van uw exemplaar. Wat zijn de prijzen op de markt voor het verkopen van uw horloge? Wanneer u na een taxatie besluit om uw horloge te verkopen in Rotterdam bij Kost-Baar kunnen we u dezelfde dag al uitbetalen. We zien u graag.  

AFSPRAAK IN ROTTERDAM

Horloge taxatie in Rotterdam

Bij het verkopen van uw horloge in Rotterdam is het van belang dat u bewust bent van de waarde van uw horloge. Een goede horloge taxatie vereist specialistische kennis en voldoende ervaring. Horloges kunnen immers tientallen jaren mee gaan. Bij Kost-Baar staan er taxateurs klaar, die al jaren het vak beoefenen en u daarom graag verder helpen met de verkoop van uw horloge in Rotterdam. Het familiebedrijf Kost-Baar heeft haar deuren geopend in het jaar 1926 onder de voormalige naam Juwelier Schreuders. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot één van de leidende aankoopkantoren gespecialiseerd in horloges. Niet alleen kunt u uw horloge laten taxeren in Rotterdam, ook heeft u de mogelijkheid om uw horloge taxatie uit te voeren in een van onze 16 locaties verspreid door heel Nederland. Zelfs onze vestigingen in Duitsland van Bares und Wahres helpen u graag verder.

Bent u nog steeds op zoek naar een horloge opkoper in Rotterdam? Een afspraak bij u in de buurt maakt u eenvoudig door te bellen, appen of ons contactformulier in te vullen.

Inkoop gouden horloges, merkhorloges en antieke horloges

Met onze jarenlange ervaring in de inkoop van horloges zijn we alle verschillende typen al tegengekomen. Zo kunt u bij ons uw gouden horloge verkopen, merkhorloge verkopen en/of uw antieke horloge verkopen. Wat betreft de merkhorloges zijn we thuis in merken, zoals Rolex, Omega, Breitling, Cartier, Audemars Piguet, Tag Heuer, Patek Phillip. Heeft u een ander horloge in bezit en wilt u deze verkopen in Rotterdam? Selecteer hieronder uw merkhorloge en lees meer over wat voor u van toepassing is. Indien u niet zo goed weet wat voor type horloge u in huis heeft nodigen we u graag uit in Rotterdam. Onze kenners staan voor u klaar.

Maak een afspraak met Kost-Baar in Rotterdam

Een afspraak maken bij u in de buurt in Rotterdam? Neem direct een kijkje in onze agenda en plan uw afspraak op een moment dat u schikt. Uiteraard kunt u ook even bellen of ons berichten per Whatsapp. Indien u liever ons uitnodigt bij u op locatie willen we u vragen even telefonisch contact op te nemen voor de mogelijkheden. Naast de inkoop van horloges in Rotterdam kunnen we u ook voorzien van advies over het verkopen van goud in Rotterdam, zilver, platina en nog veel meer.

Bel ons op: 06-28 25 13 11

Bel nu voor een afspraak met Kost-Baar.nl

Neem contact op met Kost-Baar.nl

8 + 1 =

Team Kost-Baar.nl staat voor u klaar

Kost-Baar.nl maakt deel uit van het familiebedrijf Schreuders-Moerkerken in Rotterdam, traditie sinds 1926. Schreuders-Moerkerken was het eerste bedrijf dat het wereldwijd unieke concept ontwikkelde om goud te kopen met behulp van touringcars. Neem. nu contact met ons op of laat uw kostbaarheden taxeren bij Kost-Baar.nl via het taxatieformulier. Een aankoop vindt plaats in contanten of door directe overboeking, zonder limiet! Wij zorgen ervoor!

Kost-Baar.nl

Meer Horloge dat wij aankopen

Bekijk meer

Wat onze klanten vertellen

Tineke de Vries
Tineke de Vries
2024-04-06
Super en ongecompliceerd. Zeer vriendelijke medewerkers en vertrouwens vol.
Pieter Dings
Pieter Dings
2024-04-03
Vriendelijk en deskundig geholpen in een tegelijkertijd gezellig en zakelijk gesprek. Wij komen nog eens terug.
Anneke van Immerzeel
Anneke van Immerzeel
2024-04-02
Als leek op het gebied van sieraden trof ik zeer betrokken doch professionele mensen aan die alle tijd namen. Min complimenten voor de manier waarop zij met mijn emoties ( die toch een rol bleken te spelen) omgingen en respecteerden. Dank hier voor.🙏❤️
Caroline Trapani
Caroline Trapani
2024-04-02
Prettige, vriendelijke en professionele houding. Eerlijke en oprechte beoordeling van de te taxeren sieraden.
Danny vdP
Danny vdP
2024-03-28
Vriendelijk en vakbekwaam. Nemen de tijd en geven goed advies.
Lucie de Bruin
Lucie de Bruin
2024-02-14
Vandaag een aantal foto's geplaatst via WhatsApp en binnen een uur kon mijnheer Tsakonis mij een schatting geven van de waarde van de sieraden. Zeer vriendelijk en weet waar hij over praat. Wij zijn zeer tevreden, ondanks dat wij niet rijk zullen worden door evt. verkoop van de sieraden 😉😀 Mijnheer Tsakonis heel erg bedankt 👍
Roos Hundscheid
Roos Hundscheid
2024-02-07
Keurige en correcte taxatie en aankoop. Meneer had heel veel kennis van zaken. Financiële afhandeling gewoon top👌 We gingen met een heel goed en tevreden gevoel naar huis!!
Tony Coens
Tony Coens
2024-01-19
Een bedrijf dat eerlijk is en goed de tijd neemt je te helpen. Daarnaast zou ik zeker een winkel bezoek adviseren. Ik stel het op prijs 🏆 mvg Tony

Bekend van radio en televisie

NPO Start
KRO
Max
Funke
Panorama
AD
FD
NOS
NOS